Έλενα Τσαγκρινού: Μιλά για το πρόβλημα υγείας του συντρόφου της Mike (video)

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και την Άννα Ζηρδέλη μίλησε η Έλενα Τσαγκρινού η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Mike αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που εκείνος αντιμετώπισε τους προηγούμενους μήνες.

“Είναι πάρα πολύ όμορφα να ταιριάζεις με έναν άνθρωπο. Δεν τα κάνουμε πολύπλοκα τα πράγματα. Είμαστε απλοί και οι δυο και συνυπάρχουμε μεταξύ μας, οπότε αυτή η σχέση κρατάει” ανέφερε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού. (Δες εδώ όσα είχε δηλώσει ο Mike για το πρόβλημα υγείας του και τον τρόπο που του στάθηκε η κοπέλα του)

“Είναι ότι πιο δύσκολο μπορούσε να περάσει αυτός ο άνθρωπος και φυσικά θα ήμουν δίπλα του σε όλο αυτό” ανέφερε αρχικά για το πρόβλημα υγείας του αγαπημένου της και συνέχισε, “Δεν τρόμαξε κανέναν, ούτε εμένα ούτε το οικογενειακό του περιβάλλον, το πήρε πολύ ψύχραιμα και δυναμικά. Για αυτό βλέπεις και εμένα καλά σχετικά γιατί αρχικά το πέρασε και γιατί δε μου έδειξε ποτέ αδυναμία”.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017 και αν και στα τέλη του 18 αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα τελικά και οι δυο κατάλαβαν πως ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλο.

Read More

And More