Έλενα Τσαγκρινού: Σε διαρκή επικοινωνία με τον σύντροφό της Mike λίγο πριν τον ημιτελικό της Eurovision

Στο Ρότερνταμ βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Έλενα Τσαγκρινού η οποία πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision με το El Diablo. H νεαρή τραγουδίστρια μπορεί στην πρώτη της πρόβα να είχε κάποια μικροπροβλήματα, ωστόσο πλέον είναι πανέτοιμη να ανέβει στη σκηνή και να δώσει την καλύτερό της εαυτό φιγουράροντας ανάμεσα στις υψηλότερες θέσεις των στοιχημάτων.

Σύμμαχός της σε όλη αυτή την προσπάθεια, δεν είναι άλλος από τον σύντροφό της Mike. Τα δυο παιδιά είναι μαζί σχεδόν τέσσερα χρόνια και πάντα ο ένας στέκεται στο πλευρό του άλλου. Και μπορεί τώρα ο νεαρός ράπερ να μην μπόρεσε να ταξιδέψει μαζί της ωστόσο η επικοινωνία τους είναι πολύ συχνή με τον ίδιο να μη σταματά να την εμψυχώνει.

Χθες βράδυ μάλιστα, η Έλενα Τσαγκρινού συνομίλησε μέσω facetime με τον αγαπημένο της με τον ίδιο να καταγράφει το στιγμιότυπο με το κινητό του και να το δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Να θυμίσουμε πως η Έλενα Τσαγκρινού συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision που θα διεξαχθεί στις 18 Μαϊου και θα εμφανιστεί 8η

Read More

And More