Έλενα Τσαβαλιά: Η ερωτική εξομολόγηση και η δημόσια στήριξη στον Μάρκο Σεφερλή μετά την ακύρωση της παράστασής του [pic]

Έλενα Τσαβαλιά: Η ερωτική εξομολόγηση και η δημόσια στήριξη στον Μάρκο Σεφερλή μετά την ακύρωση της παράστασής του [pic] | tlife.gr

Μόλις σήμερα έγινε γνωστό, μέσα από το Πρωινό, πως η πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση Ζητείται Ψεύτης που θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής στο Θέατρο Παλλάς τον ερχόμενο Φεβρουάριο ακυρώνεται. Όπως ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης, υπήρξε έντονο ζήτημα με τους πρωταγωνιστές και τις παράλογες απαιτήσεις τους όσον αφορά τα οικονομικά αλλά και τη σειρά με τα ονόματά τους στην μαρκίζα.

Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής να μην έχει σχολιάσει κάτι ακόμη, ωστόσο η σύζυγος του ανέβασε ένα μήνυμα αγάπης προς τον άντρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Έλενα Τσαβαλιά δημοσίευσε μία φωτογραφία της με τον αγαπημένο ηθοποιό, κάνοντας δημόσια ερωτική εξομολόγηση σε εκείνον, δείχνοντας παράλληλα τη στήριξή της προς τον Μάρκο Σεφερλή.

“Έτσι…γιατί σ’ αγαπώ… για την καλοσύνη της ψυχής σου, για την ειλικρίνειά σου, για την ευθύτητά σου, για τη δεύτερη σκέψη που ΔΕΝ κάνεις ποτέ (ενώ θα έπρεπε!) Μείνε αυτός ο υπέροχος άνθρωπος που είσαι και άσε τους άλλους να κατεβάζουν τα μάτια όταν σε συναντούν!”

Δες όλα όσα αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό:

READ more