Έλενα Τσαβαλιά: Η υπέροχη θέα που απόλαυσε στη βροχερή Κέρκυρα [video]

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκονται στην Κέρκυρα στο πλαίσιο της περιοδείας της παράστασης “Ζητείται σεφ της κωμωδίας” και φαίνεται πως περνούν υπέροχα. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και φέτος συμπληρώνουν δέκα χρόνια γάμου αλλά και πολλά χρόνια κοινής επαγγελματικής πορείας. Αναμφισβήτητα απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο αποτελεί ο γιος τους, Χάρης και τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Τις τελευταίες ημέρες το αγαπημένο ζευγάρι ταξίδεψε στην Κέρκυρα και η Έλενα Τσαβαλιά, το μεσημέρι της Πέμπτης, μας έδειξε μέσα από video που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την υπέροχη θέα που αντίκρισε στο πανέμορφο νησί του Ιονίου παρόλο που ήταν μια βροχερή ημέρα. Η ίδια η ηθοποιός στην ανάρτησή της σημείωσε: “Κέρκυρα…με πολλή βροχή!!!!!! #ontour #kerkyra #island #rain #rainyday #markosseferlis #seferlis #seferlisteam #sea #view”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κέρκυρα…με πολλή βροχή!!!!!!☔️❤️ #ontour #kerkyra #island #rain #rainyday #markosseferlis #seferlis #seferlisteam #sea #view

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις

Read More

And More