Έλενα Τσαβαλιά – Μάρκος Σεφερλής: Πασχαλινές διακοπές με το γιο τους στην Τσεχία

Τους έχουμε δει σε επιθεωρήσεις σαν ηθοποιούς, αλλά και στη μικρή οθόνη σαν παρουσιαστές. Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά, εκτός από καλοί συνεργάτες και επαγγελματίες, είναι από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz που ο χρόνος δεν τους έχει επηρεάσει. Οι ίδιοι περνούν ελάχιστο χρόνο μεταξύ τους, μιας και ο Μάρκος δουλεύει συνεχώς, αλλά η αγάπη τους φουντώνει όλο και περισσότερο.

Το ζεύγος αποτελεί την εξαίρεση σε σχέση με όσους απολαμβάνουν τις πασχαλινές διακοπές σε ελληνικά μέρη με χαρακτηριστικό τη θάλασσα και τον ήλιο. Οι δυο τους και ο μονάκριβος γιος τους επέλεξαν έναν “παγωμένο” προορισμό του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα την Τσεχία, για να απολαύσουν αυτές τις Άγιες μέρες.

Με χαρακτηριστικό του πάντα το χιούμορ, ο Μάρκος προσέφερε ένα παγωτό σε σχήμα λουλούδι στην όμορφη Έλενα, σημειώνοντας πως ήταν κανονικό λουλούδι, αλλά πάγωσε από την μειωμένη θερμοκρασία της Τσεχίας.

Είπα κι εγώ να προσφέρω στο μωρό μου ένα λουλούδι! Αλλά από το πολύ κρύο στην Πράγα, έγινε… παγωτό! #mylove #europe #travel #prague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) στις

Επιπλέον, η Έλενα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες για να πάρουμε κι εμείς μια γεύση από το παραμυθένιο και οικογενειακό τους ταξίδι!

Karlovy vary !!!! Ο πιο….”κινηματογραφικός” προορισμός,μετά τις Κάννες!!!!! #travel #europe #karlovyvary #cinema #festival #happy #together

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις

Παραμυθένια…..καλησπέρα!!!!!!! #travel #europe #prague #together #happy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις

Πράγα #travel #europe #prague #happy #together #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia) στις

Read More

And More