Έλενα Τζούλη: Ποια είναι η όμορφη δικηγόρος στο πλευρό του Πάνου Καμμένου!

Η όμορφη και μελαχρινή δικηγόρος Έλενα Τζούλη, μπήκε στη ζωή του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων πριν αρκετά χρόνια, όταν γνωρίστηκαν σε ένα πλατό εκπομπής στην οποία ήταν και οι δυο καλεσμένοι.

Από τότε ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και η Έλενα δεν έχει φύγει ούτε λεπτό από το πλευρό του Πάνου Καμμένου και στην προσωπική τους ζωή αλλά και στην επαγγελματική αφού η Έλενα λόγω της ιδιότητάς της, τον συμβουλεύει και τον έχει αντιπροσωπεύσει σε πολλές υποθέσεις!

Ο έρωτας ήλθε με την πρώτη ματιά για το ζευγάρι όπως λένε αυτοί που ξέρουν… Ο πρόδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τότε νεαρός βουλευτής της ΝΔ, εντυπωσιάστηκε από την όμορφη και πανέξυπνη δικηγόρο και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι και να παντρευτούν στην Ικαρία την ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Η Έλενα έφθασε στο εκκλησάκι με μια βάρκα και ήταν πανέμορφη

Ο Πάνος Καμμένος που έχει τρεις γιους από τον πρώτο του γάμο με την Πέγκυ Φιλίππου, απέκτησε με την Έλενα ένα γιο και μια κόρη την Πολυτίμη. Η οικογένεια Καμμένου όπως ήταν λογικό ξετρελάθηκε από την έλευση της μικρής αφού το σπίτι τους μέχρι τότε με τέσσερα αγόρια ήταν όλο γαλάζιο….και γεμάτο αγορίστικά παιχνίδια. Λίγο ροζ στη ζωή τους από την κόρη τους ήταν αυτό που έπρεπε..

Η Έλενα αγαπάει πολύ τους 3 γιους του Πάνου και θεωρεί τον εαυτό της πολύτεκνο με 4 γιους και μια κόρη!“Τα συναισθήματα που ένιωσα μόλις την κράτησα στα χέρια μου δεν περιγράφονται. Ο ερχομός της κόρης μας έχει φέρει μεγάλη χαρά στην οικογένειά μας. Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι”, δηλώνει στη RealLife η πολύτεκνη μανούλα.

Όταν γεννήθηκε η κόρη του ο Πάνος Καμμένος ξετρελάθηκε και ευχαρίστησε την αγαπημένη του για το υπέροχο δώροπου του έκανε. “Ο Καμμένος έχει τρελαθεί. Δεν κοιμάται, είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης”, είχε δήλωσε στη Real Life η γνωστή δικηγόρος για την γέννηση της κόρης της.

Read More

And More