Έλενα Χριστοπούλου – Αποστόλης Κώτσης: Τα τρυφερά φιλιά του ζευγαριού και ο ξέφρενος χορός της coach του GNTM! [pics]

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ερωτευμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε κοινή εμφάνιση με τον σύντροφό της αλλά και σε κάθε συνέντευξη που μιλάει για εκείνον! Η γνωστή booker και coach στο Greece’s Next Top Model διατηρεί σχέση εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου με τον επιχειρηματία Αποστόλη Κώτση, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας αρτοποιίας.

Φαίνεται πως ο γοητευτικός άντρας είναι αυτό που έψαχνε τελικά να βρει η Έλενα και στο πλευρό του ζει την απόλυτη ευτυχία. Η σχέση τους ξεκίνησε σε φιλικό επίπεδο και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, η γοητευτική booker τον επέλεξε συνειδητά να γίνει σύντροφός της. Από τότε ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο!

Οι δυο τους, μάλιστα, φαίνεται να έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη για τη νυχτερινή διασκέδαση, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που απαθανατίζονται σε κάποια μουσική σκηνή. Πριν μερικές μέρες, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Αποστόλης Κώτσης βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον και διασκέδασαν με τις τεράστιες επιτυχίες του Γιώργου Μαζωνάκη, της Άντζελας Δημητρίου και του Νίκου Κουρκούλη.

Η Έλενα Χριστοπούλου δεν σταμάτησε να χορεύει, να διασκεδάζει και να πετάει λουλούδια στους αγαπημένους της καλλιτέχνες, ενώ δεν δίστασε να δώσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα στον γοητευτικό σύντροφό της. Η γνωστή booker διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή και απολαμβάνει τη κάθε στιγμή!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More