Έλενα Χριστοπούλου: «Μίλησα για πρώτη και τελευταία φορά, σφίγγω τα δόντια και κοιτάω μπροστά»

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για πρώτη και τελευταία φορά για τη δικαστική διαμάχη της με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK!.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Έλενα Χριστοπούλου σε δημόσια εμφάνισή της και αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε, ενώ τόνισε ότι το μόνο που έχει ανάγκη είναι η ηρεμία της. 

«Εγώ μίλησα, είπα αυτά που ένιωσα για πρώτη και τελευταία φορά. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά, εγώ είπα ό,τι ήταν να πω, έδωσα τη συνέντευξή μου, δεν θα το συνεχίσω άλλο. Συνεχίζω με χαμόγελο και σφίγγω τα δόντια. Κοιτάω μπροστά. Δεν θέλω καμία συγγνώμη , θέλω την ησυχία και την ηρεμία μου. Αυτό θέλω και το εύχομαι για όλους τους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν ήττες και νίκες σε έναν όλεθρο που λέγεται διαζύγιο» ξεκαθάρισε η Έλενα Χριστοπούλου.

 

Από την άλλη μεριά, ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Τέλλος Αγαπηνός ανέφερε στην εκπομπή του Alpha: «Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε με αγωγή της κ. Χριστοπούλου. Ο εντολέας μου δεν έχει κάτι με τη μητέρα της, απλά ήταν μάρτυρας. Είναι ψευδές ότι η Έλενα Χριστοπούλου δεν μπόρεσε να πάρει τα πράγματά της. Υπάρχει γραπτή επικοινωνία με τον Πάνο Καλλίτση που της λέει πάρε ό,τι θέλεις από το σπίτι».

Read More

And More