Έλενα Χριστοπούλου: Τα νέα πρόσωπα που θαυμάζει για το ταλέντο τους

Η Έλενα Χριστοπούλου έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από το Greece’s Next Top Model ως coach των κοριτσιών που συμμετείχαν στο δημοφιλές ριάλιτι μόδας. Όμως είναι πολλά χρόνια μάνατζερ μοντέλων και έχει συνεργαστεί με πολλές γνωστές Ελληνίδες που κάνουν καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο κομψές παρουσίες της ελληνικής showbiz και τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το σχεδιασμό ρούχων.

Η κομψή coach του GNTM και γνωστή μάνατζερ μοντέλων θαυμάζει πολύ τα νέα ταλαντούχα πρόσωπα και θεωρεί πως πρέπει να τους δίνονται περισσότερες ευκαιρίες. Έτσι το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θέλησε να συγχαρεί κάποια πρόσωπα που είδε και θαύμασε στο Madwalk 2019. Ανάμεσα σε εκείνους που ξεχώρισε είναι η Αφροδίτη Λιάντου, η κόρη της Εβελίνας Παπούλια που εντυπωσίασε με την φωνή της στην γιορτή της μόδας και της μουσικής, αλλά και η παρουσιάστρια του Madwalk, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα η Έλενα Χριστοπούλου μας έδειξε backstage φωτογραφίες από την προετοιμασία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Madwalk και ενθουσιασμένη έγραψε: “Είναι πάρα πολύ ωραίο να δίνουμε σε φρέσκα νέα πρόσωπα χώρο χρόνο και καλή ενέργεια! Το ταλέντο όταν συναντά την προετοιμασία κάνει θαύματα! Στο backstage του @madwalk είδα πάρα πολλά νέα πρόσωπα που θαυμάζω όπως η @aphrodite_liantou που η φωνή της μου πήρε τα μυαλά! Μπράβο σε όλους σας νέους κ παλαιότερους… @dimitrishair είσαι σπουδαίος @christos_alexandropoulos είσαι απίθανος @ilianapapageorgiou μπράβο σου #ηαγαπηκανειθαυματα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου απάντησε στα επαινετικά λόγια της Έλενας Χριστοπούλου για εκείνη σημειώνοντας: “Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα ωραία λόγια που μου είπατε”.

Read More

And More