Έλενα Χριστοπούλου: Τα τρυφερά λόγια για γνωστή παρουσιάστρια συγκινούν!

Την Έλενα Χριστοπούλου την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της ως coach στο “GNTM“, το reality μόδας που κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη των τηλεθεατών. Η Έλενα είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα λαμπερά φλας των φωτογράφων. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Αυτή είναι και η αιτία που η είδηση της νέα της σχέσης έγινε γνωστή. Η ίδια φαίνεται full in love και απολαμβάνει κάθε στιγμή στο πλευρό του αγαπημένου της.

Η Έλενα είναι ενεργή στα social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το πρωί της Τετάρτης όμως, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση, αφού μίλησε με τρυφερά λόγια για μία από τις καλύτερες φίλες της. Ο λόγος για την Μαρία Ηλιάκη με την οποία συνδέονται από μια στενή φιλία χρόνων.

Η ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων ειδικότερα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της παρουσιάστριας γράφοντας: “Σκέφτομαι 1 ώρα τι να γράψω για αυτό το άτομο … με κάνει κ γελάω με ότι τρόπο μπορεί , είναι εκεί για εμένα πάντα, είναι σταθερή αξία και αυτό σπανίζει στις ημέρες μας, και είναι …είναι …είναι …η Μαρία μου”.

Δες την φωτογραφία:

Read More

And More