Ελένη Ασημάκη: Ποιο είναι το μοντέλο από το GNTM που συμμετέχει στο «Μεγάλο Παζάρι» – Το πρόβλημα υγείας και ο σύντροφός της

Πρεμιέρα θα κάνει το επόμενο χρονικό διάστημα στον Alpha ο Ηλίας Βρεττός με «To Πιο Μεγάλο Παζάρι», ενώ στο πλευρό του θα έχει τον Λευτέρη Μητσόπουλο, σε έναν…ειδικό ρόλο, κάνοντας «παιχνίδι» μαζί με τον παρουσιαστή αλλά και με τους παίκτες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast@Star, το «Πιο Μεγάλο Παζάρι» θα έχει και γυναικείο άρωμα, καθώς αναμένεται να δούμε την Ελένη Ασημάκη.

Η Ελένη Ασημάκη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM το 2019, όπου είχε καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των κριτών, τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στην ζωής της.

Η audition της Ελένης Ασημάκη

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στο «Πιο Μεγάλο Παζάρι» η Ελένη Ασημάκη, θα είναι η κοπέλα που θα βρίσκεται μπροστά από τις κουρτίνες και θα παρουσιάζει όλα τα μεγάλα δώρα που θα κρύβονται πίσω από αυτές.

Το πρόβλημα υγείας και οι μεταγγίσεις αίματος

Η 22χρονη καλλονή που κατάγεται από την Κρήτη και τη Νιγηρία είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, το οποίο μάλιστα, την ανάκγασε να αποχωρήσει και από το GNTM.

Η Ελένη Ασημάκη πάσχει από μικροδρεπανικυτταρική αναιμία και μέχρι και τη συμμετοχή της στο GNTM χρειαζόταν να κάνει μεταγγίσεις κάθε δυο εβδομάδες.

Ωστόσο μετά την τηλεοπτική της εμφάνιση στον διαγωνισμό μοντέλων, επικοινώνησαν μαζί της άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και την ενημέρωσαν πως υπάρχει μια θεραπεία που δεν επιβάλλει μεταγγίσεις, αλλά αρκεί η λήψη μόνο ενός χαπιού.

Πλέον, η Ελένη Ασημάκη που συνεχίζει να ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει σταματήσει τις μεταγγίσεις, αφού παίρνει το συγκεκριμένο χάπι ημερησίως και πηγαίνει στο νοσοκομείο μια φορά κάθε δυο μήνες.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Love It», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει όποιον δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.

Εκτός από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, η Ελένη Ασημάκη είχε μιλήσει ανοιχτά και για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που σημαδεύτηκαν από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της όταν η εκείνη ήταν οκτώ ετών και από την απουσία του πατέρα της.

Όταν είχε βρεθεί καλεσμένη μάλιστα, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» είχε μιλήσει και για την ανάδοχη οικογένεια που την φρόντισε για πέντε χρόνια χωρίς ωστόσο να την νιώσει ποτέ δίκη της, αλλά και για το μεγάλο της όνειρο να κάνει καριέρα στο χώρο της μόδας.

«Ξέρω ότι η μητέρα μου όταν ήρθε στην Ελλάδα γνώρισε τον πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω πολλά για τον πατέρα μου. Η μαμά μου ήρθε από τη Νιγηρία για σπουδές, σπούδασε αγγλική φιλολογία κα αποφάσισε να μείνει εδώ. Έχω άλλα τρία αδέρφια, που γεννήθηκαν στην Νιγηρία, από άλλο πατέρα, και μετά από κάποια χρόνια τους έφερε εδώ. Ο πατέρας μου έλειπε, δεν ήταν μαζί μας στο σπίτι. Τον θυμάμαι εμφανισιακά, αλλά δεν θυμάμαι στιγμές μαζί του.

Στην ουσία μεγάλωσα με τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου. Έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν οκτώ ετών. Είχε πάθει εγκεφαλικό, κάπως το ξεπέρασε στο νοσοκομείο, αλλά μετά από δύο-τρεις εβδομάδες, κι ενώ η πορεία της ήταν σταθερή, “έφυγε” από καρδιά. Τα αδέλφια μου, μου έκρυβαν ότι η μητέρα μου είχε πεθάνει, αρχικά μου έλεγαν ότι έχει πάει ταξίδι. Το έμαθα όταν έφτασα 12 χρονών. Μετά δόθηκα σε ανάδοχη οικογένεια», είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή Μεσάνυχτα.

Η προσωπική ζωή

Σήμερα, η Ελένη Ασημάκη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό, αφού θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη της σε ένα τηλεοπτικό project.

Παράλληλα, η νεαρή καλλονή είναι ερωτευμένη, έχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Σπύρου, με τον οποίο μοιράζονται αρκετές φωτογραφίες μέσα από τα social media, τόσο από διακοπές τους όσο και από την καθημερινότητά τους.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More