Ελένη Δήμου: Τα νεότερα για την υγεία της – Η παρέμβαση στο J2US

Εκτός J2US έμεινε και αυτή την εβδομάδα η Ελένη Δήμου. Η γνωστή τραγουδίστρια γνωστοποίησε τη μάχη της με τον κορονοϊό, αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί μένοντας σε απόλυτη καραντίνα.

Το βράδυ του Σαββάτου η Ελένη Δήμου βγήκε τηλεφωνικώς στο Live του J2US: «Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα » τόνισε με νόημα και τραγουδιστά στην αρχή της επικοινωνίας της με την Νίκο Κοκλώνη.

«Είμαι καλά, είμαι καλύτερα. Πάρα πολύ καλοί είσαστε, εσύ Νίκο έχεις την αγωνία σου και το βλέπω. Εμένα και τον Μαρίνο μάς χτύπησε λίγο, μας έριξε μερικά χαστούκια ο κορονοϊός. Θέλω όμως να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους χιλιάδες φίλους που ανησύχησαν για την υγεία μου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μου έδωσαν την ευκαιρία να καταλάβω πόσο με αγαπούν, πόσο ο κόσμος στέκεται δίπλα μου. Κάποιοι θύμωσαν που μίλησα λίγο περίεργα για αυτούς που δεν εμβολιάζονται. Δεν πειράζει, βρε παιδιά, όταν κανείς είναι στο νοσοκομείο και ανησυχεί πάρα πολύ και τρομάζει και βιώνει την μοναξιά του Covid, είναι πολύ λογικό να τα βάλει με κόσμο», ανέφερε η Ελένη Δήμου.

Read More

And More