Ελένη Φουρέιρα – Apon: Το TLIFE στην απονομή του διπλά πλατινένιου ντουέτου τους

Το βράδυ της Τετάρτης 21/2 ο Apon παρουσίασε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Sexero» ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η απονομή του δίπλα πλατινένιου «Γδύσου» με την Ελένη Φουρέιρα.

Παρουσία λίγων καλών του φίλων, στενών συνεργατών τους αλλά και εκπροσώπων των media, ο Apon και η Ελένη Φουρέιρα παρέλαβαν τον πλατινένιο δίσκο για το ντουέτο τους και στη συνέχεια διασκέδασαν όσους βρίσκονταν εκεί με τις ερμηνείες του.


Ο APON, ο τραγουδοποιός που έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες για πολλούς καλλιτέχνες, παρουσιάζει το πρώτο solo album της καριέρας του, με τίτλο «Sexero» και «ντύνει» μουσικά τον έρωτα, καλώντας μας να τον ζήσουμε απενοχοποιημένα.

Το «Sexero» περιλαμβάνει 6 μοναδικά και μοντέρνα τραγούδια, που έγραψαν ο APON και ο IAMSTRONG, τα οποία συνδυάζουν διάφορα μουσικά στοιχεία και μιλούν για τον έρωτα σε διάφορες μορφές του: τον απρόβλεπτο, τον ρομαντικό, τον άγριο…

Το νέο single από το «Sexero» είναι το «Κόκκινα Φανάρια», που κυκλοφόρησε στις streaming υπηρεσίες πριν από λίγες ημέρες και ξεχώρισε αμέσως, αποσπώντας θετικές κριτικές και σχόλια.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More