Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές με τον γιο τους, Ερμή

Η Ελένη Φουρέιρα, παρά την καλοκαιρινή της περιοδεία, περνά χρόνο με την οικογένειά της, εκφράζοντας την αγάπη της στους άνδρες της ζωής της, τον Αλμπέρτο Μποτία και τον μονάκριβο γιο τους, Ερμή.

Η εκρηκτική pop star μέσα από τις συνεντεύξεις της και τα social media μοιράζεται μερικά από όσα ζει δίπλα στην οικογένειά της. 

«Η καθημερινότητά μου είναι πολύ πιο δύσκολη από πριν. Δεν ξέρω αν το παιδί σε κάνει παιδί, σίγουρα όμως, σε φέρνει σε μια κατάσταση να ζεις, τι σημαίνεις να αγαπάς, τι σημαίνει να έχει υπομονή. Συνειδητοποιείς ότι όλα στη ζωή είναι ρευστά», είχε δηλώσει η Ελένη Φουρέιρα καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Στην τελευταία της ανάρτηση στo instagram, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε φωτογραφίες της με μπικίνι αλλά και στιγμιότυπα από τις τρυφερές στιγμές των διακοπών της με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους, Ερμή. 

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164