Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Προσεχώς γονείς! Όλες οι «αθόρυβες» κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τα social media, μετά από μια περίοδο έντονης φημολογίας περί εγκυμοσύνης.

Τα χαμόγελα ευτυχίας και τα πρώτα στιγμιότυπα με φουσκωμένη κοιλίτσα, επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα η οποία την Κυριακή 13 Νοεμβρίου έκανε την ευχάριστη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Αλμπέρτο Μποτία – Όλες οι φορές που τον είδαμε δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα

Η pop star και ο γνωστός ποδοσφαιριστής από την Ισπανία είναι ζευγάρι περίπου επτά χρόνια! Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες, καθώς από την αρχή της κοινής τους ζωής, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία δεν θέλησαν να απασχολήσουν τα media με την σχέση τους.

Το φετινό καλοκαίρι, όσο οι φήμες περί εγκυμοσύνης έκαναν τον γύρο του διαδικτύου η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους followers της ένα τρυφερό στιγμιότυπο από τις διακοπές και το φιλί στον σύντροφό του.

Μερικές εβδομάδες νωρίτερα στις αρχές του Ιουλίου το ζευγάρι ταξίδεψε στα Χανιά, όπου και βρέθηκε στον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση.

Το ζευγάρι κατάφερε να βρει λίγο χρόνο προκειμένου να κάνει διακοπές στα Χανιά, όπου και κυκλοφόρησε φωτογραφία από το δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.

Τον Δεκέμβριο του 2021 η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην νυχτερινή Αθήνα, αφού είχε κάνει πρεμιέρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε γνωστό κέντρο. Εκεί και ο Αλμπέρτο Μποτία ο οποίος απόλαυσε την σύντροφό του επί σκηνή σε ένα από τα πρώτα τραπέζια.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία έδωσαν το παρών στον γάμο της Λίας Παπαδοπούλου με τον Γιώργο Μπενιουδάκη. 

Φωτογραφία για το περιοδικό OK! – Νίκος Δρούκας

 

Την ίδια περίοδο το καλοκαίρι του 2021 ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία σε χαλαρή εμφάνιση στην Γλυφάδα.

Το ζευγάρι είχε βρεθεί στα καταστήματα για τις νέες του αγορές, την περίοδο μάλιστα που ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα για την συγκατοίκηση και το νέο ξεκίνημα κάτω από την ίδια στέγη.

Το ίδιο διάστημα η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα στην αγκαλιά του Αλμπέρτο Μποτία για πολλούς ήταν ένας τρόπος της τραγουδίστριας να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου που την ήθελαν να συζεί πλέον επίσημα με τον αγαπημένο της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Τον Οκτώβριο του 2020 ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας «On time» συνέλαβε την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία κατά τη διάρκεια του δείπνου τους σε γνωστό μπαρ εστιατόριο στα νότια προάστια.

Στο πρόσφατο παρελθόν, ο φακός του περιοδικού ΟΚ είχε εξασφαλίσει φωτογραφίες από τη βόλτα της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία στη Βάρη, στις 22 Οκτωβρίου 2022.  Η τραγουδίστρια έκρυβε επιμελώς την φουσκωμένη κοιλιά της, με το δερμάτινο jacket της…

Σε μια από τις σπάνιες εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου η Ελένη Φουρέιρα είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία να αποκτήσει παιδιά…

«Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζώη. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά», δήλωνε η Ελένη Φουρέιρα η οποία πλέον μετρά αντίστροφα του μήνες για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Δες επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Όλες οι φορές που έκρυβε επιμελώς την κοιλιά της, πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης 

Read More

And More