Ελένη Φουρέιρα: Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ για τη συμμετοχή της στη Eurovision!

Και επίσημα ανακοινώθηκε ότι η Ελένη Φουρέιρα θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στην eurovision που θα γίνει στη Λισαβόνα. Το όνομα της γνωστή τραγουδίστριας για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού έχει ακουστεί πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια και τώρα η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί στη μαγική βραδιά εκπροσωπώντας την αγαπημένη της Κύπρο.

Όπως διάβασες στο TLIFE το deal “κλείδωσε” και η Ελένη Φουρέιρα πάει Eurovision. Και το ΡΙΚ ήδη δημοσίευσε στα social media την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ελένης Φουρέιρα στο διαγωνισμό, ως εκπροσώπου της Κύπρου.

“Το ΡΙΚ ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον προσεχή Μάιο στη Λισαβόνα, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο και Ελλάδα Ελένη Φουρέϊρα. Eleni Foureira / Ελενη Φουρεϊρα”, γράφει η ανακοίνωση.

Το ΡΙΚ ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον προσεχή Μάιο στη…

Gepostet von ΡΙΚ am Donnerstag, 1. Februar 2018

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν και στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου-Κου», η Ελένη Φουρέιρα, μέσω της εταιρείας της, την Panik Records, απάντησε θετικά στο ΡΙΚ και στην Κύπρο για να εκπροσωπήσει την χώρα στον φετινό, διεθνή, μουσικό διαγωνισμό.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν θα έχει στον πλευρό της τον χορογράφο Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, με τον οποίο συνεργάζεται για πολλά χρόνια. Αντίθετα την εμφάνιση και τη χορογραφία θα αναλάβει η Sasha Jean-Baptiste. Όπως ειπώθηκε στην «Φωλιά των Κου-Κου», ο συγκεκριμένος χορογράφος, είναι αυτός που είχε επιμεληθεί πέρσι την εμφάνιση της Βουλγαρίας, η οποία και τερμάτισε δεύτερη στη διοργάνωση.

Και η ανακοίνωση της Panik Records:

Είναι επίσημο! Το ΡΙΚ ανακοινώνει ότι η #QueenF θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!…

Gepostet von Panik Records am Donnerstag, 1. Februar 2018

Read More

And More