Ελένη Φουρέιρα: Η ερωτική εξομολόγηση για τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία!

Βαλίτσες θα ετοιμάσει σε λίγους μήνες για Λισαβόνα η Ελένη Φουρέιρα και είναι στα καλύτερά της. Η γνωστή ερμηνεύτρια θα κάνει φέτος ένα όνειρό της πραγματικότητα και θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο! Εκτός από τα επαγγελματικά της όμως, η Ελένη είναι φυσικά καλά και στην προσωπική της ζωή και φαίνεται full in love με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία.

Και μπορεί μέχρι και πριν λίγο καιρό, ο άσος του Ολυμπιακού και η αγαπημένη ερμηνεύτρια να προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πρώτη φορά όμως, η Ελένη μιλά ανοιχτά για τη σχέση της και δηλώνει πως “ο έρωτας είναι φωτιά” για εκείνη, όπως και το τραγούδι “Fuego” με το οποίο θα συμμετάσχει στη Eurovision

Μιλώντας στην Real Life, η Ελένη αποκάλυψε πως είναι καλά στην προσωπική της ζωή και πως χαίρεται πολύ για αυτήν την εξέλιξη της σχέσης της.

Τι σου είπε για τη Eurovision ο σύντροφός σου, Αλμπέρτο Μποτία;

“Πιστεύει πολύ σε εμένα, του αρέσει η ιδέα και θεωρεί πως πρέπει να το κάνω”.

Θα ταξιδέψει μέχρι τη Λισαβόνα για να σε παρακολουθήσει πάνω στη σκηνή;

“Κάνει μια δουλειά με την οποία δεν μπορεί να ταξιδέψει όποτε θέλει, οπότε δεν γνωρίζω. Ανάλογα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αλλά για εμένα σημασία δεν έχει ποιος θα ταξιδέψει για να βρεθεί εκεί, σημασία έχει ποιοι με πιστεύουν και είναι δίπλα μου, ανεξαρτήτως απόστασης”.

Εσύ πηγαίνεις στο γήπεδο για να παρακολουθήσεις τους αγώνες του Ολυμπιακού;

“Όχι, δεν έχω πάει ποτέ στο γήπεδο! Δεν το έχω πολύ με το ποδόσφαιρο και ουσιαστικά δεν με απασχολεί το επάγγελμα του συντρόφου μου. Σίγουρα θέλω να είναι καλά, όμως, δεν είμαι από τις γυναίκες που θα με δεις στα γήπεδα”.

Είσαι μια πολύ γοητευτική γυναίκα και ο σύντροφός σου είναι από τους γοητευτικούς άντρες στον χώρο του αθλητισμού. Ποιος ζηλεύει, ποιον;

“Κανένας δεν ζηλεύει κανέναν. Η ζήλια είναι κάτι που έχει να κάνει με τον άνθρωπο και είναι κάτι αρρωστημένο, δεν υπάρχει κανένας λόγος ζήλιας”.

Read More

And More