Ελένη Φουρέιρα: Η άφιξη στη Σαντορίνη με ελικόπτερο και οι βόλτες με το σκάφος! [pics,vids]

Γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις και εμφανίσεις σε διάφορα σημεία της Ελλάδας είναι το φετινό καλοκαίρι για την Ελένη Φουρέιρα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, αλλά απολαμβάνει τη φετινή περιοδεία της και με κάποιες ανέσεις. Και μπορεί να μην έχει πολύ χρόνο για να ξεκουραστεί, φαίνεται όμως να απολαμβάνει αυτόν τον δημιουργικό πυρετό της τελευταίας περιόδου.

Όπως αποκάλυψε και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Celebrity, αυτήν την περίοδο έχει πολλές υποχρεώσεις, αλλά προτεραιότητά της είναι η καριέρα της και γι’ αυτό δεν ενοχλείται καθόλου. Όποτε έχει μάλιστα ελεύθερο χρόνο κάνει τις βόλτες της με σκάφος στα γαλανά νερά και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με την παρέα της. Φυσικά σε όλο αυτό έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του αγαπημένου της Αλμπέρτο Μποτία που σέβεται τους φρενήρεις ρυθμούς της ωραίας Ελένης.

Η γνωστή τραγουδίστρια που κάνει τεράστια επιτυχία με το τραγούδι Loquita δεν σταματά τις live εμφανίσεις της. Μετά τη Σύμη και τη Ρόδο, η Φουρέιρα έβαλε «φωτιά» στη Μύκονο και τώρα βρέθηκε στη Σαντορίνη. Η ίδια μάλιστα ταξίδεψε από το ένα νησί στο άλλο με ιδιωτικό ελικόπτερο και η εμπειρία ήταν μοναδική. Αυτός ήταν και ο λόγος που μας έδωσε μια γεύση από την πτήση της στα social media.

Μετά την άφιξη στο νησί, ακολούθησαν λίγες στιγμές ηρεμίας στο σκάφος μέχρι την ώρα της συναυλίας της, όπου αποθεώθηκε από το κοινό!

Χαλαρές στιγμές πάνω στο σκάφος για την Ελένη Φουρέιρα!

Βέβαια, η γνωστή τραγουδίστρια και η ομάδα της έμειναν για λίγο και σε πολυτελές ξεονοδοχείο της Σαντορίνης, όπου η Ελένη Φουρέιρα, ανέβασε ένα από τα πιο χιουμοριστικά video των διακοπών της!

Και η περιπέτεια συνεχίζεται…

 

Read More

And More