Ελένη Φουρέιρα: Η απίστευτη εμπειρία που έζησε σήμερα! [pics,vid]

Η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει κανονικά την περιοδεία της τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, κάνοντας συνεχώς sold out εμφανίσεις! Τι και αν είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η εκρηκτική τραγουδίστρια δεν ξεκουράζεται στιγμή και τραγουδά σε πόλεις και νησιά για τους χιλιάδες θαυμαστές της. Μετά το live της στην Ρόδο αλλά και την μικρή καλοκαιρινή εξόρμηση στην Σύμη, η Ελένη Φουρέιρα… έζησε μια μοναδική εμπειρία!

Όπως μοιράστηκε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εκρηκτική σταρ ταξίδεψε με ελικόπτερο! Ντυμένη στα λευκά με ένα άκρως σέξι σορτσάκι και μπουστάκι, η Ελένη Φουρέιρα μπήκε στο ελικόπτερο για να πάει στον προορισμό της. Φυσικά πόζαρε για τις απαραίτητες φωτογραφίες για τα social media…

Το βίντεο που δημοσίευσε στα Instagram Stories της

Στο  μεταξύ, το νέο της international hit «El Ritmo Psicodélico», που κυκλοφορεί από την Panik Records, συνεχίζει να «σαρώνει» σε πολλές χώρες του κόσμου, ενώ η επιτυχία «Loquita», στην οποία συνεργάζεται με τον Claydee, έχει γίνει η viral μανία των ημερών, με πολλούς θαυμαστές της, αλλά και celebrities, να κάνουν loquita challenge ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία!

Read More

And More