Ελένη Φουρέιρα: Η διεθνής καριέρα, τα αμέτρητα ταξίδια και ο έρωτας από απόσταση με τον Αλμπέρτο Μποτία [pics]

Το αεροδρόμιο αποτελεί πλέον το δεύτερο σπίτι της! Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει στο έπακρο την επαγγελματική της επιτυχία, καθώς έχει ξεκινήσει δυναμικά – αμέσως μετά τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision – την διεθνή της καριέρα. Η εκρηκτική τραγουδίστρια δεν σταματά τις live εμφανίσεις της σε όλη την Ευρώπη και συνεχώς βρίσκεται με μία βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύοντας από χώρα σε χώρα και από πόλη σε πόλη.

Παράλληλα, στην προσωπική της ζωή βιώνει έναν έρωτα “φωτιά” με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία. Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ παρά τις φήμες περί χωρισμού που κυκλοφόρησαν πριν μερικές εβδομάδες. Βέβαια, τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να υπερπηδήσουν το εμπόδιο της απόστασης, καθώς η Ελένη ταξιδεύει συνέχεια για την περιοδεία της, ενώ ο Αλμπέρτο παίζει πλέον ποδόσφαιρο για την ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

«Δεν ισχύει ότι έχω χωρίσει. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Πάρα πολύ. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εγώ είμαι πολύ καλά και στην προσωπική μου ζωή και στην επαγγελματική μου», δήλωσε πριν μερικές ημέρες η Ελένη Φουρέιρα, όσον αφορά τις φήμες χωρισμού.

Μετά τις εκρηκτικές της εμφανίσεις στην Ισπανία, η Ελένη Φουρέιρα… έφυγε για Κύπρο! Άλλωστε η μεγαλόνησος είναι αυτή που της έδωσε την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο της στην Ευρώπη και εκείνη δεν χάνει ευκαιρία για να τραγουδά για τους Κύπριους. Το απόγευμα της Πέμπτης μοιράστηκε φωτογραφίες στα social media από το αεροδρόμιο, λίγο πριν ταξιδέψει στην Λευκωσία, δείχνοντάς το άψογο στυλ της ακόμη και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

Αμέσως μετά την εμφάνισή της στην Κύπρο πρέπει να προετοιμαστεί εντατικά για τις νέες εμφανίσεις της στο… Ισραήλ! Η Ελένη Φουρέιρα θα κάνει live εμφανίσεις και θα ξεσηκώσει το Ισραήλ επί μία εβδομάδα (4-10 Δεκεμβρίου).

Read More

And More