Ολοκαίνουρια, λαχταριστά, καλοκαιρινά! Δες τα νέα βερνίκια της Essie!

Στο τελευταίο μου mani-pedi session και μετά από όλη την περιποίηση, η “αγαπημένη μου τεχνήτρια” μου έκανε την κλασική ερώτηση: “Τι χρώμα θα τα βάψουμε;”. “Γαλακτερό” της απάντησα με στόμφο την ίδια στιγμή που εκείνη δεν προσπαθούσε να τελειώσει την φράση της “μα είναι καλοκαίρι”.

Την αμέσως επόμενη μέρα έφτασαν στα γραφεία του TLIFE τα νέα, λαχταριστά βερνίκια της Essie από την καλοκαιρινή συλλογή. Χρώματα φλούο, έντονα, πιο φωτεινά από ποτέ ήταν αρκετά για να κοιτάξω τα νύχια μου με απαξιώση και να αποφασίσω πως ναι! Το καλοκαίρι θέλει χρώμα! Κι αν δεν το κάνουμε τώρα κορίτσια, τότε… πότε;

Essie Summer Collection 2011
H Essie Weingarten, ιδρύτρια της εταιρίας Essie, εμπνέεται την νέα καλοκαιρινή συλλογή από τους πιο τροπικούς summer chic προορισμούς! “Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, δέχομαι τη ζέστη ως την τέλεια δικαιολογία για να παίξω με τολμηρά χρώματα. Το καλοκαιρινό χρώμα πρέπει να ακτινοβολεί και να φλερτάρει ασύστολα”, λέει χαρακτηριστικά. Και οι έξι super νέες παιχνιδιάρικες αποχρώσεις είναι το τέλειο μέσο για να προχωρήσουμε στην πράξη!

Κάνε κλικ στην κάθε εικόνα και δες αναλυτικά κάθε νέα απόχρωση Essie. Ποια σου αρέσει;

Read More

And More