Ελένη Φουρέιρα: «Κρατάω ζεστή τη φουσκωμένη μου κοιλιά από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα»

Η Ελένη Φουρέιρα έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα, καθώς, από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλπέρτο Μποτία.

Η Ελένη Φουρέιρα περιμένει αγοράκι και ανυπομονεί να γνωρίσει τον γιο της και να δει τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά.

«Τον φαντάζομαι μέρα-νύχτα. Πώς θα είναι, πώς θα μιλάει, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Λες να γίνει τραγουδιστής; Ή ποδοσφαιριστής σαν τον πατέρα του; Ας γίνει ό,τι θέλει! Όνομα δεν έχω σκεφτεί. Θέλω να τον δω πρώτα, να δω τι του πάει. Ρε παιδί µου, ξέρεις τι νιώθω τώρα; Άτρωτη. ∆εν ξέρω πού τη βρήκα αυτή τη δύναμη. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Να πετύχω το ακατόρθωτο. Έχω μια πρωτόγνωρη χαρά. Πώς να την περιγράψω; Ούτε που ξέρω. Μη µου πεις, όμως, ότι δεν την αισθάνεσαι!» εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μέχρι τότε όμως, η μέλλουσα μανούλα συνεχίζει να απολαμβάνει την καθημερινότητά της, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της.

Στο κλίμα της σημερινής ημέρας, βρίσκεται και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία με αφορμή την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που έχει χτυπήσει την Αττική από το πρωί της Δευτέρας 6/2, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες της, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα κοντό μπλουζάκι, δείχνοντας την φουσκωμένη κοιλιά της.

«Κρατάω ζεστή τη φουσκωμένη μου κοιλιά από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Φουρέιρα.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More