Ελένη Φουρέιρα: Ξεσήκωσε την Βαρκελώνη με την εκρηκτική της εμφάνιση - Ο σύντροφός της στο πλευρό της [pic,vids]

Ελένη Φουρέιρα: Ξεσήκωσε την Βαρκελώνη με την εκρηκτική της εμφάνιση – Ο σύντροφός της στο πλευρό της [pic,vids] | tlife.gr

Η ευρωπαϊκή περιοδεία της Ελένης Φουρέιρα έχει ξεκινήσει επίσημα! Ο πρώτος σταθμός της φυσικά ήταν η Κύπρος, την οποία η αγαπημένη τραγουδίστρια εκπροσώπησε στον φετινό Διαγωνισμό της Eurovision, ενώ ακολουθούν ακόμη οκτώ χώρες, ανάμεσά τους η Ισπανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Ολλανδία, η Αλβανία, η Μάλτα, η Σουηδία και φυσικά η Ελλάδα.

Το βράδυ του Σαββάτου, η Ελένη έκανε μία εκρηκτική εμφάνιση σε γνωστό κλαμπ της Βαρκελώνης και όπως ήταν επόμενο ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους, υπό τους ρυθμούς του Fuego αλλά και άλλων τεράστιων επιτυχιών που έχει στο ενεργητικό της. Μετά την 2η θέση που κατέκτησε στη Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου ήταν επόμενο να τραβήξει την προσοχή όλης της Ευρώπης και να κάνει όλους τους Ευρωπαίους να μιλάνε για εκείνη.

https://instagram.com/p/BkFvSlzA_Uj/?taken-by=foureira

Φυσικά, στο πλευρό της βρίσκεται και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία. Ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατάγεται από την Ισπανία, βρέθηκε και εκείνος αυτό το Σαββατοκύριακο στην Βαρκελώνη, με σκοπό να στηρίξει την αγαπημένη του.

Αμέσως μετά την εμφάνιση της, η Ελένη Φουρέιρα ευχαρίστησε όλους όσους την απόλαυσαν στην Βαρκελώνη και ανανέωσε το ραντεβού της για τις 30 Ιουνίου, όπου θα ταξιδέψει ξανά στην ευρωπαϊκή πόλη.

READ more