Ελένη Φουρέιρα: Μας δείχνει για πρώτη φορά την αγαπημένη της μητέρα – Φωτογραφίες

Η Ελένη Φουρέιρα τρέφει τεράστια αδυναμία και αγάπη στην οικογένειά της και για εκείνη οι γονείς και τα αδέρφια της είναι όλη της η ζωή! Μάλιστα, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας η εκρηκτική τραγουδίστρια μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της μητέρας της!

Η Ελένη Φουρέιρα αγαπάει πολύ τη μανούλα της και δεν θα μπορούσε χθες να μην της ευχηθεί, χαρίζοντάς της μαζί με τις αδερφές της τρεις γλάστρες με λουλούδια.

Η κ. Μαριέττα πόζαρε χαμογελαστή δίπλα στα λουλούδια, με τη διάσημη κόρη της να γράφει πάνω στο στιγμιότυπο «Χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας».

«Είμαι σίγουρη πως τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία. Είμαι 100% σίγουρη για αυτό. Αυτό είναι η μεγάλη μου χαρά, να κερνάω τους φίλους μου. Πήρα ένα σπίτι στους γονείς μου. Όπως το θέλανε, να κάνουν το δικό τους μποστάνι, έχουν βάλει ντομάτες και αυτά. Έχουν αυλή μεγάλη και ήταν η μεγαλύτερη ευτυχία που μπορούσα να κάνω. Ήθελα αυτούς τους ανθρώπους να τους κάνω ευτυχισμένους και μετά εγώ. Μα δε ξέρεις πόσο ωραία ένιωσα εγώ, με αυτό που έκανα» είχε αποκαλύψει πριν μερικούς μήνες η Ελένη Φουρέιρα.

Μάλιστα, με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, η τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες και με τις 2 αδερφές της – την Μαργαρίτα και την Ιωάννα – οι οποίες έχουν γίνει και εκείνες μανούλες!

«Αγαπώ πολύ τις αδελφές μου και τον μικρότερο αδελφό μου. Βέβαια, η μεγάλη μου αδυναμία είναι ο 9χρονος ανιψιός μου, ο Γιώργος. Τον έχω βαφτίσει κιόλας. Τον θεωρώ παιδί μου. Μεγαλώσαμε μαζί. Έχω ακόμα δυο ανιψάκια, που τα λατρεύω. Δεν σου κρύβω πως κάνω τα πάντα μαζί τους: Έχω αλλάξει πάνες, τα έχω κοιμίσει. Να φανταστείς πως, όταν παίζουμε, κυλιόμαστε στα πατώματα. Ματώνουν τα γόνατά μου γιατί σκαρφαλώνουν πάνω μου και γυρίζουμε όλο το σπίτι. Θέλω, όταν μεγαλώσουν, να έχουν ωραίες αναμνήσεις από τη θεία τους», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People.

Read More

And More