Ελένη Φουρέιρα: Μας δείχνει τι γίνεται στα διαλείμματα του “The Final Four”! [video]

Τις εντυπώσεις κλέβει για μια ακόμη φορά η Ελένη Φουρέιρα στο «The Final Four». Η εκρηκτική τραγουδίστρια κάνει μια ακόμη grande εμφάνιση και εντυπωσιάζει τραγουδώντας ακαπέλα τις μεγάλες επιτυχίες της.

Κάθε Κυριακή που περνάει, οι Final Four που παραμένουν στο διαγωνισμό κερδίζουν όλο και περισσότερο την αγάπη του κοινού που τους στηρίζει. Σε αυτό το διαγωνισμό όμως,  τίποτα δεν είναι τελικό μέχρι την επόμενη Κυριακή όπου τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

Στο 4ο επεισόδιο του «The Final Four» αυτή την Κυριακή στις 20:45, θα δούμε 4 μονομαχίες αλλά και φωνές που αξίζει να ακούσουμε με προσοχή. Ιδιαίτερες παρουσίες που θα συζητηθούν δημιουργούν ένταση στη σκηνή αλλά και  σκληρή κριτική από την πλευρά της επιτροπής καθώς, όπως φαίνεται, δεν είναι καλή μέρα για κάποιους από τους «Final Four».

Η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, ο Μάνος Κοκολάκης, ο Γιάννης Λάφης και ο Σάκης Καραθανάσης πρέπει να αποδείξουν για μια ακόμα φορά ότι αξίζουν τον τίτλο τους αλλιώς θα αντικατασταθούν στον κόκκινο «θρόνο» τους από τους πιο ταλαντούχους διεκδικητές της βραδιάς.

Δες τι γίνεται όμως στα διαλείμματα του show:

https://www.instagram.com/p/B4FY9ytALGQ/

Εντυπωσιακή η Ελένη Φουρέιρα!

 

Read More

And More