Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει αγκαλιά με τα παιδιά του Παντελή Τουτουντζή – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακού τους φίλους ο Παντελής Τουτουντζής, το απόγευμα της Πέμπτης 14/4.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός make up artist δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες βλέπουμε την Ελένη Φουρέιρα να ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά της τα παιδιά του.

Όπως θα δεις η γνωστή τραγουδίστρια, σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, βρέθηκε στις κούνιες μαζί με τα βαφτιστήρια της, τα οποία λατρεύει και φροντίζει να τους αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που στη ζωή μου ήρθαν άνθρωποι που μου χάρισαν απλόχερα αγάπη ένας απ’ αυτούς είναι και η νονά μας η Ελένη. Σαγαπαμε πολύ Λελα μας», έγραψε κάτω από την ανάρτησή του ο Παντελής Τουτουντζής

Τόσο η Ελένη Φουρέιρα όσο και ο Παντελής Τουτουντζής έχουν μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την στενή σχέση που έχουν, καθώς εκτός από συργάτες είναι και κουμπάροι.

«Η Ελένη Φουρέιρα είναι αδερφή μου. Η βάφτιση έγινε στην Νότια Κρήτη στον Κομμό όπου εκεί είχα πει στην Ελένη πρώτη φορά ότι θέλω να γίνω πατέρας μια βραδιά πριν από πάρα πολλά χρόνια. Ήταν μία βραδιά που την έλεγαν πεφταστέρια. Τελικά ήρθαν όλα και για εμένα και για εκείνη», είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Παντελής Τουτουντζής.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pantelis Toutountzis (@pantelis_toutountzis)

Read More

And More