Ελένη Καρουσάκη για φωτιές στο Μάτι: “Ήμουν τέσσερις ώρες στη θάλασσα, μας μάζεψαν οι βάρκες”

Την Ελένη Καρουσάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #not” και εκείνη θυμήθηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε τρία χρόνια πριν, όταν έδινε μάχη για τη ζωή της στις φωτιές του Μάτι. Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε όσα πέρασε ενώ αποκάλυψε και το ποσό της αποζημίωσης που έχει δοθεί από την κοινωνία. 

“Έπεσα τέσσερις ώρες στη θάλασσα, κολύμπησα, ήρθαν και μας μάζεψαν βάρκες για να σωθούμε. Είναι η ημέρα αυτή πολύ σημαδιακή για όλη την Ελλάδα. Εμείς πάθαμε αρκετές ζημιές, τις οποίες προσπαθούμε χρόνο με τον χρόνο να τις φτιάξουμε. Το κάθε σπίτι που έχει πάθει ζημιά πήρε το ποσό των 5.000.

Από εκεί και πέρα όμως, είναι τόσο μεγάλα τα ψυχικά τραύματα που έχει αφήσει αυτό το πράγμα, που όσο λεφτά κι αν δώσεις δεν πληρώνονται. Κάηκαν αυτοκίνητα, κάηκαν τα πάντα, τουλάχιστον είμαστε καλά στην υγεία μας. Δεν υπάρχει σκέψη, εκεί είναι μαύρα όλα. Εγώ πήγα νοσοκομείο γιατί είχα πρόβλημα με τα μάτια μου με τις σπίθες. Ήταν τόσο φρικτό αυτό… Ακόμα την περιοχή την έχουν έτσι”, ανέφερε η Ελένη Καρουσάκη. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More