Ελένη Καστάνη: Αποκαλύπτει στο TLIFE, ότι έχει συγχωρήσει απιστία, αλλά και για ποιον θα έφτανε στα άκρα!

Είναι αγαπημένη ηθοποιός όλων μας! Την έχουμε θαυμάσει σε δεκάδες σήριαλ, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις και πάντα είναι μοναδική και απολαυστική! Είναι άνθρωπος χαμογελαστός και αισιόδοξος! Άμεσος και γλυκός…” Θέλω να έρθεις να δεις την Σίρλεϋ Βάλεντάιν” μου είπε πριν τη συνέντευξη ” Όχι επειδή μου παίρνεις συνέντευξη, αλλά γιατί θα περάσεις καλά”! Η Ελένη Καστάνη μιλάει σήμερα στο TLIFE για την δικιά της Σίρλεϋ που παίζει στο θέατρο ΑΛΜΑ αλλά και για τον γιο της τη ζωή της τους φόβους και τα θέλω της! Μας αποκαλύπτει ότι αν και εκείνη είναι πολύ πιστό άτομο έχει συγχωρήσει απιστία, ενώ δηλώνει με πάθος ότι θα έφθανε στα άκρα αν κάποιος τολμούσε να ενοχλήσει τον μονάκριβο γιο της που λατρεύει!


Πήγαινε στο τέλος του κειμένου για να ακούσεις τη συνέντευξη

Με αφορμή την παιδική παράσταση στην οποία παίζεις το “Μόνο αν το πιστέψεις” μέχρι που θα μπορούσες να φτάσεις για να προστατέψεις το παιδί σου;

Τεράστια ναι. Δεν ξέρω στα άκρα θα έφτανα πάντως. Στ΄άκρα. Το λέω και το πιστεύω δηλαδή.

Έχεις δηλώσει πολλές φορές ότι είσαι τολμηρή γυναίκα.. Έχεις κάνει ποτέ one night stand;

Αυτό είναι η τόλμη; Τόλμη είναι οι επιλογές σου στους ανθρώπους που επιλέγεις να είσαι μαζί τους εγώ αυτό θεωρώ τόλμη.Τόλμη είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που γουστάρεις και ας είναι φτωχός για παράδειγμα. Η που γουστάρεις και ας είναι… κάτι άλλο ξέρω γω από σένα ή διαφορετικό. Αυτό θεωρώ τόλμη τώρα το άλλο που είπες δεν μου φαίνεται τόλμη. Το άλλο είναι σύνηθες πια.


Έχεις χωρίσει αρκετά χρόνια και μένεις στην ίδια πολυκατοικία με τον πρώην σύζυγό σου. Δεν νιώθεις… περίεργα;

Όχι δεν μου φαίνεται περίεργο γιατί έχω παιδί. Ότι και να είχα με τον άντρα μου εφόσον είχα παιδί μαζί του και που χώρισα θα ήθελα να βλέπει το παιδί μου για όνομα του ΘΕΟΥ. Δεν τα καταλαβαίνω εγω αυτά.

Θέλεις να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου; Να ξαναπαντρευτείς;
Καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Ούτε την πρώτη φορά δεν τρελάθηκα να παντρευτώ εγώ δεν ήμουνα πολύ του γάμου καθόλου δεν με ενδιαφέρει αυτό. Εγώ αγάπη μου αυτό αυτό που ονειρεύεται η Σίρλεϊ! Ένα ποτήρι ακριβό κρασί σε ένα μέρος μου να βλέπει την θάλασσα κατάλαβες αυτό είναι το όνειρο μου: η ξεκούραση που δεν την έχω πετύχει ποτέ στη ζωή μου. Κουράζομαι τόσο πολύ. Δουλεύω πάρα πολλά χρόνια και είμαι τρομερά εργατικό παιδί. Δηλαδή το όνειρο μου είναι η τεμπελιά και δεν το έχω καταφέρει στη ζωή μου Αυτό είναι σχιζοφρένεια κανονική.

Υπάρχει συνάδελφός σου που σε έχει πικράνει και σου έχει φερθεί άσχημα;
Α πάρα πολλοί πάρα πολλοί άλλα τα ξεχνάω μετά δεν ξέρω αυτό το μαγικό που τα διαγράφει η μνήμη μου. Καλά φυσικά κρατώ ότι αυτός κάτι μου έκανε αλλά λεπτομέρειες και τέτοια δεν θυμάμαι ποτέ αλήθειά σας το λέω αυτό.

Τι σε φοβίζει περισσότερο στη ζωή σου;

Τίποτα δεν με φοβίζει γιατί είμαι ατρόμητη… Δεν φοβάμαι γενικώς. Ούτε φοβίες ιδιαίτερες έχω δεν έχω φόβο ούτε τον θάνατο Είναι μέσα μου νομοτελειακό είναι και αυτό θα φύγουμε ας πούμε Είμαι ευαίσθητη όμως. Κοίταξε είμαι και ένα άτομο που το έχω βιώσει στην οικογένεια μου θάνατο. Πέθανε ο μπαμπάς μου πέθανε η αδερφή μου έχω γνωρίσει την απώλεια. Υπάρχουν και άνθρωποι τυχεροί που δεν το έχουν ζήσει.θελω μόνο να είμαι υγιής εγώ και το παιδί μου. Και όλος ο κόσμος δηλαδή αν μπορούσα να το ευχηθώ για όλο τον κόσμο και να πιάσει η ευχή μου. Μακάρι…

Σε έχουν απατήσει ποτέ;

Υπάρχει άνθρωπος που να μην τον έχουν απατήσει; Δεν ασχολούμουν και ούτε είμαι και καθόλου ζηλιάρα. Όχι δεν είμαι. Δεν ξέρω έχω τόση σιγουριά για τον εαυτό μου.

Έχεις συγχωρήσει άντρα που σε απάτησε;

Νομίζω θα συγχωρέσω. Έχω συγχωρήσει δηλαδή απιστίες δεν έχω τέτοια θέματα παρόλο που εγώ είμαι πολύ πιστό άτομο. Ξέρεις και τότε που ήμουν με τον άντρα μου και ήμασταν πολύ καλά δεν με ενδιέφερε αν έκανε και κάτι από πίσω μου αφού δεν καταλάβαινα και ήμασταν πολύ καλά τι με ένοιαζε εμένα. Αυτό είναι αρρώστια.


H Ελένη Καστάνη σε ηλικία 25 ετών

Για την Σίρλεϊ Βαλεντάιν

Είμαι πολύ χαρούμενη που παίζω σε αυτήν την παράσταση. Το γουστάρω δηλαδή πάρα πολύ και εισπράττω τόση αγάπη από τον κόσμο που είναι συγκινητικό.

Έχω ταυτιστεί με την ηρωίδα είναι μια γυναίκα 52 χρόνων που έχει μεγαλώσει τα παιδιά της που έχουν φύγει από το σπίτι και έχει κλειστεί στο σπίτι της, στην κουζίνα της ας πούμε και περιμένει τον άντρα της. Να μαγειρέψει να αυτό να ψωνίσει ξέρεις όλα αυτά τα πληκτικά και μιλάει στους τοίχους σε τέτοια πλήξη βρίσκεται και κάποια στιγμή της δίνεται η ευκαιρία να πάει ένα ταξίδι στην Ελλάδα. Και εκεί αλλάζει όλη της η ψυχολογία και ξαναβλέπει τη ζωή της με άλλα μάτια.

Την ξέρω πολύ καλά αυτή την γυναίκα γιατί όλες οι γυναίκες που είμαστε σε αυτή την ηλικία το ξέρουμε αυτό το έχουμε περάσει. Την πλήξη ας πούμε του σπιτιού τη στενοχώρια άμα φύγουν τα παιδιά και όλο αυτό.

Eίναι συγκλονιστικό και πόσο αρέσει στους άντρες. το τρομερό είναι ότι έρχονται οι γυναίκες πρώτα και μετά μου λένε θα φέρω και τον άντρα μου!

Την Ελένη Καστάνη μπορείς να την απολαύσεις στο θεάτρο Άλμα Τετάρτη 19.00, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.30

Read More

And More