Ελένη Καστάνη: Βραδινή έξοδος στο θέατρο μετά την αποχώρηση – βόμβα από την «Μαρία Πενταγιώτισσα»

Το όνομά της ακούστηκε πολύ τις τελευταίες μέρες και συζητήθηκε λόγω της αποχώρησής της από την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» μια εβδομάδα πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας , η Ελένη Καστάνη όμως είναι και πάλι χαμογελαστή και έτοιμη να ξεκουραστεί το φετινό καλοκαίρι.

Η αποχώρηση της ηθοποιού για προσωπικούς λόγους και η αντικατάστασή της από την Βίκυ Σταυροπούλου απασχόλησε έντονα τις τελευταίες μέρες τα media. Ωστόσο, η Ελένη Καστάνη με την ηρεμία και τη γλυκύτητα που την διακατέχει έδειξε πως όλα τελικά είναι καλά.

Ο λόγος της αποχώρησής της δεν έγινε γνωστός, μιας και όλοι οι συντελεστές θέλησαν να κρατήσουν διακριτική στάση και να μείνουν μόνο στο ότι η γνωστή ηθοποιός δεν περνούσε καλά σε αυτήν την παράσταση και αποχώρησε. Η ίδια, μάλιστα, απέφυγε να κάνει κάποια δήλωση και όπως ανέφεραν οι συμπρωταγωνιστές της, φρόντισε να τους ενημερώσει όλους προσωπικά για την απόφασή της.

Το σίγουρο πάντως είναι πως τώρα η Ελένη Καστάνη είναι μια χαρά και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη στη βραδινή της έξοδο στο θέατρο Βεάκειο. Εκεί βρέθηκε με παλιούς φίλους και συνεργάτες και απόλαυσε την παράσταση «Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά!

Η Ελένη Καστάνη με την Νάντια Μπουλέ

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More