Ελένη Κοκκίδου: Η Βουλίτσα από τη “Μουρμούρα” αγνώριστη! Η θεαματική αλλαγή της μετά την απώλεια κιλών

Ανανεωμένη και πιο αδυνατισμένη από ποτέ, επέστρεψε στην φετινή τηλεοπτική Μουρμούρα η “Βουλίτσα” η οποία συνεχίζει να ταλαιπωρεί με την “γκρίνια της” , τον σύζυγό της, Μηνά. Η Ελένη Κοκκίδου επέστρεψε από τις διακοπές της, φανερά αλλαγμένη, στα τηλεοπτικά πλατό, δείχνοντας φρέσκια και αδυνατισμένη! Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια άρχισε τα γυρίσματα και όλοι σχεδόν γύρω της εξεπλάγησαν θετικά με την μεταμόρφωσή της!

Τα θετικά σχόλια από τους συνεργάτες της έδιναν και έπαιρναν, με τους περισσότερους, να τονίζουν ότι επέστρεψε στην σειρά, “ένας άλλος άνθρωπος” μία διαφορετική, “μια πιο νέα γυναίκα”! Η απώλεια του βάρους οδήγησε την Ελένη Κοκκίδου σε μία θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση, ενώ και το πρόσωπό της όπως ανέφεραν, ορισμένοι κάνοντας σχόλια, στο διαδίκτυο είναι εμφανής η αλλαγή, καθώς δείχνει πιο φρέσκο, πιο νεανικό και πιο όμορφο.

Πριν τη νέα σεζόν…

Φέτος τον Σεπτέμβρη…

 

Η αγαπημένη Βουλίτσα, αλλαγμένη και έχοντας χάσει, αρκετά κιλά, επέστρεψε στο τηλεοπτικό της σπίτι δριμύτερη, πιο κεφάτη, από ποτέ με σκοπό να μας κάνει για ακόμη μια χρονιά να χαμογελάσουμε με τα τηλεοπτικά της καμώματα!

Read More

And More