Ελένη Κοκκίδου: Η “Βουλίτσα” από τη Μουρμούρα ανοίγει το σπίτι της και μας δείχνει τη συλλογή της από κολοκύθες (video)

To σπίτι της στη Φωλιά των Κου Κου και τον Αρτ άνοιξε η Ελένη Κοκκίδου. Η τηλεοπτική Βουλίτσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της αντικείμενο μέσα στο σπίτι ενώ έδειξε και τη συλλογή της από κολοκύθες.

Ακόμη η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που έχει η μουρμούρα στην πραγματική της ζωή αναφέροντας, “Στη ζωή μου δεν υπάρχει καθόλου μουρμούρα. Υπάρχει όμως αυτή η τσα παιχνίδι με τους ανθρώπους που αγαπώ. Όταν η μουρμούρα είναι ωραία όπως αυτή ανάμεσα στη Βούλα και τον Μηνά που έχει έναν ερωτισμό είναι πάρα πολύ ωραία γιατί κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον”.

Όσο για εκείνους που την πλησιάζουν στο δρόμο και της ζητούν φωτογραφίες είπε, “Δε με ενοχλεί να με αγκαλιάζουν από τη στιγμή που γίνεται ευγενικά και αληθινά. Αν έρθει κάποιος και μου πει να βγάλουμε φωτογραφία χωρίς να μου πει μια καλησπέρα, αυτό με ενοχλεί. Τους λέω ότι αν μου πουν καλησπέρα θα βγάλουμε φωτογραφία”.

Στη συνέχεια η Ελένη Κοκκίδου αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα στη ζωή της ενώ αποκάλυψε πως όταν τελειώσει από τη σειρά σκοπεύει να αρχίσει μαθήματα βιολιού.

Read More

And More