Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τον λόγο, αλλά και το ποιός αποφάσισε, το “κούρεμα” της διάρκειας της εκπομπής της!

Μπορεί να μην θέλησε ή να μην… πρόλαβε να μας δείξει σήμερα όοοολες αυτές τις αλλαγές που έχει ετοιμάσει και μας τις έχει βεβαίως-βεβαίως υποσχεθεί φέτος για τα μάτια μας μόνο, όμως, η Ελένη Μενεγάκη πρόλαβε να μας τα… πει όλα!

Ναι, η Απόλυτη πρόλαβε να δώσει απαντήσεις στα περισσότερα που είχαν ακουστεί και είχαν γραφτεί όλο το καλοκαίρι για ΄κείνη και γι’ αυτό το τηλεοπτικό restart που αποφάσισε να τολμήσει αυτή τη τηλεοπτική χρονιά.

Και φυσικά απάντησε και για την είδηση αυτή που όταν είδε το φως της δημοσιότητας προκάλεσε μακράν τον μεγαλύτερο ντόρο και η είδηση αυτή δεν ήταν άλλη από την είδηση πως φέτος η διάρκεια της “Ελένης” αλλάζει, μιας και η εκπομπή “κουρεύεται” και από τρίωρη μεταμορφώνεται σε δίωρη.

Τελικά ήρθε η ώρα να μάθουμε γιατί αποφασίστηκε αυτό το “κούρεμα” και ποιός κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση! Ιδού τι είπε η Ελένη:

“…Λοιπόν, φέτος η εκπομπή μας έγινε δίωρη και μην νομίζετε δεν το έχω συνηθίσει ακόμα ούτε κι εγώ. Κι επειδή διάβασα διάφορα το καλοκαίρι, θέλω να σας πω, πως την απόφαση αυτή την πήρα εγώ. Εγώ θεώρησα πως θα ήταν καλύτερο η εκπομπή φέτος να βγει στον αέρα και να είναι πιο γρήγορη.

Και γιατί το έκανα αυτό; Γιατί όταν αποφασίζεις να ανανεωθείς μετά από 25 χρόνια, νομίζω πως επιβάλλεται να μειωθεί και η ώρα της εκπομπής. Έτσι θα προχωρήσουμε φέτος με αυτό το τρόπο και στο μέλλον βλέπουμε…

Ομως, σας ξανά λέω, πραγματικά εγώ ζήτησα να μειωθεί η εκπομπή. Το ξέρω ότι ξαφνιαστήκατε ,όμως, θα δείτε θα είναι πολύ, πολύτ καλύτερα.

Και δεν θέλω να ξεχνάτε φέτος θέλω να έρθουμε κοντά, όσο πιο κοντά γίνεται και έτσι να περάσουμε όλη τη χρονιά. Φέτος αποφασίσαμε να έχετε την… δικιά σας εκπομπή”!

Read More

And More