Τον Άγιο Παντελεήμονα στην Πεντέλη επισκέφτηκαν πριν λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος. Το γνωστό ζευγάρι έκανε την πρώτη έξοδο με την μπέμπα (αφού η μικρή σαράντισε) και βρέθηκε στα βόρεια προάστια για την επίσκεψη στο μοναστήρι.
Με μακρύ μαύρο φόρεμα και μια λευκή ζακετούλα, η παρουσιάστρια του Alpha συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και έχοντας στην αγκαλιά την μπέμπα που της έχει αδυναμία.
Το ζευγάρι, μάλιστα, θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την μπέμπα του, αλλά και την επίσκεψη στο μοναστήρι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε μάλιστα το περιοδικό You, βλέπουμε πως οι δυο τους είναι πολύ χαρούμενοι, αλλά ιδιαίτερα διακριτική με την παρουσία τους εκεί.
Διάβασε περισσότερα στο You που κυκλοφορεί!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ