Ελένη Μενεγάκη: Έτσι σχολίασε την απόφαση της Ελεονώρας Μελέτη να γίνει… ginger girl!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ελεονώρα Μελέτη ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram με μια ανάρτηση που έκανε στα InstaStories της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο χρώμα στα μαλλιά της, το οποίο δεν είναι άλλο από το τέλειο ginger. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Μεσάνυχτα” στον Alpha έγινε… κοκκινομάλλα και η ανανεωμένη εμφάνισή της μας αρέσει πολύ, αφού πλέον δείχνει ακόμα πιο όμορφη και εντυπωσιακή.

Τα σχόλια για το νέο της look της Ελεονώρας ήταν μόνο θετικά και όχι άδικα, αφού η παρουσιάστρια μπορεί να υποστηρίξει απόλυτα την αλλαγή που τόλμησε και πλέον θεωρείται το απόλυτο ginger girl.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε on air στην απόφαση της Ελεονώρας να αποχωριστεί το ξανθό χρώμα από τα μαλλιά της. Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής της, λοιπόν, η Ελένη έδειξε μια φωτογραφία της κοκκινομάλλας πλέον Ελεονώρας και είπε χαρακτηριστικά: «Ελεονώρα… Νόμιζα ότι σταμάτησες τα παιχνίδια με τα χρώματα στα μαλλιά σου! Πραγματικά με ξάφνιασες, όχι ότι δεν σου πάει το κόκκινο… Εγώ θυμάμαι τις εποχές που παίζαμε απέναντι, είχες κόκκινο μαλλί και ήταν και αρκετά σέξυ! Εδώ και αρκετά χρόνια είχες μείνει στο ξανθό και λίγο με ξάφνιασες». Μάλιστα, η ίδια της επεσήμανε το εξής: «Δεν μου είπες και τίποτα όταν βρεθήκαμε εδώ πριν μία εβδομάδα που ξέρεις ότι μου αρέσουν αυτά τα πράγματα να τα συζητάμε…».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Το σίγουρο είναι πώς ό,τι και να κάνει η παρουσιάστρια παραμένει όμορφη και σέξι.

Read More

And More