Ελένη Μενεγάκη: Για γεύμα με τους συνεργάτες λίγο πριν την τελευταία εκπομπή της - Ποιοι θα είναι από την επόμενη σεζόν μαζί της! [pic]

Ελένη Μενεγάκη: Για γεύμα με τους συνεργάτες λίγο πριν την τελευταία εκπομπή της – Ποιοι θα είναι από την επόμενη σεζόν μαζί της! [pic] | tlife.gr

Χαλαρή κι ευδιάθετη, η Έλένη Μενεγάκη, παρουσίασε σήμερα την προτελευταία εκπομπή της γι’ αυτή τη σεζόνη οποία έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Η παρουσιάστρια, ανυπομονεί να τελειλωσει αύριο τις εκπομπές της και να φύγει για το αγαπημένο της νησί, που δεν είναι άλλο από την Άνδρο, στο οποίο έχει εναλλακτικό ξενώνα ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος.

Ωστόσο σήμερεα, μετά το τέλος της εκπομπής της, πήγε για φαγητό με όλους τους συνεργάτες της και πέρασε όμορφες στιγμές μαζί τους. Στο instagram κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που την έκαναν σχεδόν όλοι repost, όπως και ο Μάκης Πουνέντης, ο οποίος δεν θα βρίσκεται του χρόνου μαζί της.

Από την άλλη, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Πάνος Χατζηδάκης, ανανέωσαν την συμφωνία τους και θα βρίσκονται και την ερχόμενη σεζόν στο πλευρό της.

Δες φωτογραφίες

READ more