Ελένη Μενεγάκη – Γιάννης Λάτσιος: Αύριο το δικαστήριο για τη βίλα στα Μελίσσια!

Στις δικαστικές αίθουσες θα μεταφερθεί αύριο η διαμάχη μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου για τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Η αντιδικία των δυο πρώην συζύγων θα μεταφερθεί στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όπου θα συζητηθεί η αγωγή που κατέθεσε ο διευθυντής Προγράμματος του ANT1, με την οποία ζητά να μπει πωλητήριο στην πολυτελή βίλα στα Μελίσσια, όπου διαμένει η παρουσιάστρια με τα τρία παιδιά της, διεκδικώντας το 25% της αγοραστικής του αξίας, που του αναλογεί.

/

Η δικαστική αντιπαράθεση των δυο πρώην συζύγων έχει ξεκινήσει από το 2013 κι ενώ είχε προηγηθεί η έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους δυο χρόνια πριν. (Δες εδώ όλο το χρονικό της δικαστικής διαμάχης)

/

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος”, η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως του πρότεινε να γράψουν το σπίτι στα τρία τους παιδιά, ώστε να μην αλλάξουν περιβάλλον. Εκείνος όμως το αρνήθηκε και της ζήτησε τον πλειστηριασμό του σπιτιού για να πάρει τα χρήματα.
Όσο για τη βίλα του πρώην ζευγαριού; Πρόκειται για ένα οικοδόμημα 1.000 τ.μ. που είναι ουσιαστικά ένα ενιαίο συγκρότημα δυο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. και την απέκτησε το ζευγάρι το 2004. Εξ’ αδιαιρέτου το ποσοστό 75% ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και το 25% στον Γιάννη Λάτσιο!

/

Read More

And More