Ελένη Μενεγάκη: Η απόφαση να φύγει από την τηλεόραση, η οικογένεια και η αλλαγή σχεδίων

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την τηλεοπτική της επιστροφή παραχώρησε η Ελένη Μενεγάκη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μega Καλημέρα».

Απόσπασμα αυτής της συνέντευξης την οποία θα παρακολουθήσουμε τη Δευτέρα, προβλήθηκε σήμερα. Όπως θα δεις, η λαμπερή παρουσιάστρια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο βίωσε η ίδια την τελευταία της σεζόν στον Alpha, τα όσα ένιωθε στην τελευταία της εκπομπή, όσα σχεδίαζε να κάνει τη σεζόν που έμεινε εκτός τηλεόρασης και τελικά δεν κατάφερε λόγω πανδημίας αλλά και το πως αισθάνεται τώρα που επέστρεψε. 

«Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι στο MEGA. Στη γιορτή μου, 21 Μαΐου αποφάσισα να μοιραστώ με τον κόσμο ότι εκείνη ήταν η τελευταία τηλεοπτική μου σεζόν στον Alpha. Τον μόνο προγραμματισμό που είχα κάνει ήταν ότι αυτή ήταν η τελευταία χρονιά. Ξέροντας ότι θα σταματήσω, ζούσα τον αποχωρισμό μέρα – μέρα.

Δεν το είπα τελευταία ημέρα, για να πάρουμε και οι δύο πλευρές το χρόνο να συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι που κάναμε μαζί πολλά χρόνια, φτάνει στο τέλος του. Δεν είχα στο μυαλό μου αν θα ξαναδουλέψω και πότε, το σίγουρο ήταν ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα ήμουν σπίτι μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Σε άλλο σημείο η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέφερε, «Γενικά λειτουργώ με το ένστικτο, είμαι παιδί της λογικής, αλλά το ακούω. Δεν αισθάνθηκα ποτέ η καρδιά μου να σφίγγεται εντελώς. Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο στην τελευταία μου εκπομπή 1η Ιουλίου, είχα όλη τη συγκίνηση, αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Αισθανόμουν ότι κάπου, κάπως, κάποτε θα τα ξαναπούμε, χωρίς όμως πραγματικά να είχα αφήσει το περιθώριο στα υπόλοιπα κανάλια ότι θα κάνουμε μια συζήτηση και βλέπουμε».

Τι έκανε όμως τη χρονιά που απείχε από την τηλεόραση; Όπως εξήγησε η ίδια, τα σχέδιά της άλλαξαν, λόγω της πανδημίας.

«Ήταν μια χρονιά περίεργη για όλους μας. Ήθελα πολύ να ταξιδέψω, ήθελα πολύ να υποδεχτώ και εγώ τα παιδιά μου στο σπίτι μου μέσα. Ήθελα να πάω εκδρομές με τα παιδιά και το σύντροφό μου. Ήθελα να κοιμηθώ, να κάτσω στο κρεβάτι χωρίς να σκέφτομαι. Ήθελα να δω τους φίλους μου που όλοι μου έκαναν παράπονα. Ήθελα να κάνω πράγματα καθημερινά», είπε η λαμπερή παρουσιάστρια.

Read More

And More