Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επίσημη ανακοίνωση της τηλεοπτικής της επιστροφής

Η τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη εδώ και λίγες ώρες είναι γεγονός και η παρουσιάστρια πριν λίγη ώρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση θέλοντας να μοιραστεί κάποιες σκέψεις και συναισθήματα με τους διαδικτυακούς της φίλους. (δες εδώ την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού)

Το πρωί της Πέμπτης μέσω μιας επίσημης ανακοίνωσης το Mega έκανε γνωστή την υπογραφή του συμβολαίου του με την Ελένη Μενεγάκη επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο όσα ακούγαμε τόσο καιρό. Η παρουσιάστρια που τον περασμένο Ιούλιο αποφάσισε να βάλει μια άνω τελεία στην τηλεοπτική της πορεία και να απολαύσει λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς με της οικογένειά της είναι έτοιμη να επιστρέψει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες από τη νέα σεζόν. (δες εδώ τις αινιγματικές αναρτήσεις της παρουσιάστριας που μαρτυρούσαν την επιστροφή της)

Πριν λίγα λεπτά μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά της αποκάλυψη της είδησης χωρίς να κρύψει τη χαρά της για αυτό το γεγονός. (δες εδώ πως σχολίασαν οι εκπομπές την επιστροφή της παρουσιάστριας)

“Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα  πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA Όλα αρχίζουν ξανά..” έγραψε.

Read More

And More