Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή φωτογραφία της μικρής Μαρίνας στον κήπο του σπιτιού της!

Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για μετά το Πάσχα και έμεινε στο σπίτι με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά. Η γνωστή παρουσιάστρια, μάλιστα, περνά όλες τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας στο σπίτι της στα Μελίσσια και ζει στιγμές οικογενειακής ηρεμίας, ‘

Η ίδια παρά την καραντίνα, λόγω κορονοϊού, προσπαθεί να μένει θετική και αισιόδοξη και να φροντίζει όλη την οικογένειά της. Φυσικά, προτεραιότητα έχουν πάντα τα παιδιά της και όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να συζητά μαζί τους, αλλά και να μην σταματά το παιχνίδι, κυρίως με την μικρότερη της οικογένειας, την μικρή Μαρίνα της.

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της που κάνει ποδήλατο στην αυλή του σπιτιού της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους». Η κόρη της φαίνεται να έχει μεγαλώσει πια πολύ και είναι η μεγάλη αδυναμία όλης της οικογένειας.

Και μπορεί η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη και τα παιδιά να περίμεναν πώς και πώς να περάσουν το Πάσχα εκτός Αθηνών, λόγω συνθηκών όμως θα κάνουν Ανάσταση και Πάσχα στο σπίτι.

 

Read More

And More