Ελένη Μενεγάκη και Ναταλία Γερμανού… πάνε Star;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την φημολογία που έχει ξεσπάσει και θέλει τόσο την Ελένη Μενεγάκη, όσο και την Ναταλία Γερμανού, να έχουν ανοίξει πανιά και να πλέουν προς τα πελάγη του Star.

Οι δύο παρουσιάστριες οι οποίες ως γνωστόν αυτή την εποχή βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Alpha για την ανανέωση του συμβολαίου τους, φέρονται να έχουν δεχτεί πρόταση – πρόσκληση από την διοίκηση του καναλιού της κάτω Κηφισιάς, προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά να τις βρει στα δικά τους λημέρια.

Απ ΄ότι ,όμως, είμαι σε θέση να γνωρίζω και παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη φημολογία κυκλοφορεί πολύ και… αρέσει, δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα. Οι κύκλοι του Star, διαψεύδουν σε όλους τους τόνους, πως έχουν προσεγγίσει τις δύο παρουσιάστριες του Alpha.

Βλέπετε, ως γνωστόν… λεφτά δεν υπάρχουν για να επιχειρηθούν δύο τόσο ηχρηρές μεταγραφές από ένα κανάλι και επιπλέον από την στιγμή που το Star στρέφει το βλέμμα του στην ενημέρωση, γιατί να κάνει μία τόσο μεγάλη επένδυση στην ψυχαγωγία του, ενώ είναι σημαντικό και το γεγονός, πως δεν υπάρχει και ο ανάλογος χώρος στο πρόγραμμα.

Συμπέρασμα; Αυτή την εποχή σε ότι έχει να κάνει με τις τηλε-μεταγγραφές η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως… παντού υπάρχει ένας μύθος. Αλλοτε μικρός, άλλοτε μεγάλος, ανάλογα με την περίσταση.

Read More

And More