Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Δεν σταματούν τα ταξίδια [pics]

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους ανθρώπους που ξέρει να χαίρεται τη ζωή της. Φροντίζει πάντα να έχει δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα και εξαντλεί κάθε περιθώριο που έχει για να περάσει καλά. Ένα από τα πράγματα που απολαμβάνει ιδιαίτερα είναι και τα ταξίδια. Στην πρώτη ευκαιρία, παίρνει τη βαλίτσα της και αναχωρεί για τον προορισμό της επιλογής της. Σχεδόν πάντα συνοδευόμενη από τον άντρα της ζωής της, Ματέο Παντζόπουλο αλλά και τα παιδιά της.

Στους πρώτους μήνες του 2017 έχει ήδη κάνει κάποια από τα πιο όμορφα ταξίδια της. Με πιο πρόσφατο αυτό στο Μαρόκο. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα σε ένα μαγευτικό προορισμό. Το TLIFE τους απαθανάτισε στην επιστροφή τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Από τις λίγες φορές που η παρουσιάστρια του Alpha δεν προσπάθησε να αποφύγει τους φωτογράφους χωρίς όμως να τους δώσει και ιδιαίτερη σημασία.

Όσον αφορά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς,το ζευγάρι επέλεξε να παραμείνει εντός συνόρων και ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια στην Άνδρο. Το νησί αυτό άλλωστε είναι ο επίγειος παράδεισος της Ελένης και το επισκέπτεται κάθε φορά που οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της επιτρέπουν να λείπει από την Αθήνα.

Read More

And More