Ελένη Μενεγάκη: Με δάκρυα στα μάτια μπήκε στο πλατό ο Γρηγόρης Γκουντάρας! Βίντεο

Μπορεί να μην τα βρήκαν κάποια στιγμή και οι επιλογές της Ελένης Μενεγάκη να οδήγησαν τον Γρηγόρη Γκουντάρα στην παραίτηση από τον Alpha μετά από δέκα χρόνια αλλά σήμερα η εμφάνισή του στην τελευταία εκπομπή της Ελένης ήταν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές! Ο Γρηγόρης συνεργάστηκε με τη γνωστή παρουσιάστρια 16 ολόκληρα χρόνια και όπως έγραψε η σύζυγός του Νάταλι Κάκκαβα η σχέση τους πέρασε από πολλά σκαμπανεβάσματα!

“16 χρόνια,12 ώρες καθημερινά…Μια σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα..Όπως όλες οι σχέσεις πάθους άλλωστε…Όταν κάτι όμως έχει αξία,στο τέλος έρχεται η ισορροπία”…

Ο Γρηγόρης μπήκε στο πλατό και αγκαλιάστηκε με την Ελένη βαθιά συγκινημένος και με τα μάτια του δακρυσμένα…Μετά έκατσε δίπλα της, η Ελένη του έπιασε το χέρι σφιχτά και ξεκίνησε η κουβέντα τους χωρίς η συγκίνηση να υποχωρήσει ούτε στιγμή!

“Δύσκολο” είπε η Γρηγόρης μόλις έκατσε δίπλα στην Ελένη… Και θυμήθηκαν τα παλιά όταν ο Γρηγόρης κουνούσε στο καρότσι τον Άγγελο όταν ήταν μωρό. “Και τώρα είναι ολόκληρος άντρας” είπε ο Γρηγόρης για τον Άγγελο που ήταν στο πλατό ενώ η Ελένη του έδειξε και την μικρότερη κόρη της τη Μαρίνα”!

Αν δε σε έπαιρνα τηλέφωνο να σε πάρω να σου πω έλα να σ αγκαλιάσω δε θα ερχόσουνα; είπε η Ελένη για να απαντήσει ο Γρηγόρης. “Όχι δε θα ερχόμουνα… Επειδή είμαι πολύ συναισθηματικός ήθελα να το δουλέψω μέσα μου” είπε ο Γρηγόρης ξεσπώντας σε κλάματα με την Ελένη να απάντα: ‘Πότε όταν γεράσω”;

Δες το βίντεο με την άκρως συναισθηματική συνάντηση τους

 

Read More

And More