Γνωστή εταιρεία με ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ επέλεξε την Ελένη Μενεγάκη να είναι το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας για την κολεξιόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2014. Η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία που κοινοποιεί και την συνεργασία της με την παρουσιάστρια του Alpha.
Η συγκεκριμένη φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη. Η Ελένη είχε ταξιδέψει με τον σύντροφό της, Ματέο Παντζόπουλο στην συμπρωτεύουσα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
”Ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους, για τους οποίους δεν θέλω ακόμη να πω κάτι – άσχετα αν εσείς τους γνωρίζεται- αλλά και γιατί τρελαίνομαι για τα θαλασσινά. Πέρασα τρεις υπέροχες μέρες τρώγοντας μύδια, στρείδια και ό,τι σαρακοστιανά έχει. Πέρασα super, ξεκουράστηκα και έκανα βόλτες στην παραλία. Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη μαγική”, είχε δηλώσει στην Real Life λίγο μετά το ταξίδι της.
Τα πρώτα δείγματα της συνεργασίας αυτής μας τα έδωσε η ίδια ανεβάζοντας backstage φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο twitter.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Προσθέστε το tlife.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


