Ελένη Μενεγάκη: Της… γύρισε το μάτι στο φινάλε της εκπομπής της! Τι την έκανε έξαλλη;

Ποιός είδε την Ελένη και δεν την φοβήθηκε! Ναι, η Ελένη Μενεγάκη σήμερα λίγο πριν μας πει “αντίο” έγινε έξαλλη και όχι μόνο έγινε έξαλλη, αλλά δεν δίστασε και να μας το δείξει…

Σου λέω λατρεμένη της… γύρισε κανονικά το μάτι της γαλανομάτας μάγισσας και εννοείται πως όποιος έχει μάθει να την κοιτάει με προσοχή κατάματα, το κατάλαβε αμέσως.

Τι έκανε έξαλλη την Ελένη; Η παρουσιάστρια απ ΄ότι καταλάβαμε έγινε έξαλλη με την ροή του προγράμματος, όταν της ζήτησαν από το ακουστικό να μας αποχαιρετήσει στις 15:39! Ως γνωστόν από την Δευτέρα η “Ελένη” ρίχνει τέλους 15:45 πια, και όχι στις 16:00, λόγω της νέας εκπομπής του Άκη Πετρετζίκη.

Έτσι σήμερα όταν άρχισαν να την πιέζουν να ρίξει αυλαία από τις 15:39, η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε τα μάλλα και πέρασε στην τηλε-αντεπίθεση. Τι ακριβώς είπε;

“…Ρε παιδιά, είστε σίγουροι ότι κλείνουμε τώρα; Εγώ ήξερα στις 15:45! Είστε σίγουροι; Γιατί κοιτάω την ώρα και το ρολόι μου λέει 15:39”. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο, οι συνεργάτες της έσπευσαν να της ξανά πουν ότι όντως κλείνει στις 15:45, για να εισπράξουν όλοι την πληρωμένη και όλο νόημα απάντηση της Ελένης:

“…Καλά, ας κλείσω ότι ώρα θέλετε, δεν με πειράζει. Άμα θέλετε κλείνω και νωρίτερα. Bye!”

Και όλα αυτά συνοδευμένα φυσικά με το σαρδόνιο χαμόγελο της φοβερής και τρομερής Ελένης…

Read More

And More