Ελένη Μενεγάκη: Τρυφερές εικόνες από την επιστροφή της μικρής Μαρίνας στο σχολείο!

Ελένη Μενεγάκη: Τρυφερές εικόνες από την επιστροφή της μικρής Μαρίνας στο σχολείο! | tlife.gr

Στην καθημερινότητά της επέστρεψε η Ελένη Μενεγάκη και όλη η οικογένειά της μετά την καραντίνα. Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να συνέχισε κανονικά τις εκπομπές στον Alpha εν μέσω του lockdown –τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας με τους συνεργάτες της- τα παιδιά της όμως παρέμειναν σπίτι, όπως και η ίδια τις ώρες που δεν βρισκόταν στο πλατό.

Η καραντίνα όμως, τελείωσε και σιγά σιγά όλη η οικογένεια επιστρέφει στην νέα κανονικότητά της. Έτσι, έγινε και με την μικρή Μαρίνα, που την Δευτέρα επέστρεψε στο σχολείο. Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλου που είναι πια 5 χρόνων πηγαίνει φέτος στο προνήπιο. Ωστόσο, το γεγονός ότι η μικρή έμεινε τόσο καιρό εκτός σχολείου προβλημάτισε την παρουσιάστρια, που είναι αχώριστη με την μικρή. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει μια βόλτα ως το σχολείο της Μαρίνας, μαζί με το κοριτσάκι της, σαν πρόβα τζενεράλε για την επιστροφή στη μαθητική αίθουσα.

Μαμά και κόρη έκαναν έναν περίπατο δίπλα στο σχολείο, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες του περιοδικού You που προβλήθηκε στο video της εκπομπής Happy Day. Η μικρή Μαρίνα, μάλιστα, δεν σταμάτησε να κάνει ναζάκια στην μαμά της, ενώ δεν αποχωρίστηκε και το λούτρινο αρκουδάκι από το χέρι της.

Δες το video:

Μαμά και κόρη στα καλύτερά τους!

READ more