Ελένη Πετρουλάκη: «Φωτιά» στα κόκκινα σε εμφάνισή της σε fashion event! [pics]

Ελένη Πετρουλάκη: «Φωτιά» στα κόκκινα σε εμφάνισή της σε fashion event! [pics] | tlife.gr

Είναι από τις παρουσίες που ούτως ή άλλως δύσκολα περνούν απαρατήρητες, αλλά αυτήν τη φορά η Ελένη Πετρουλάκη έκανε σίγουρα τη διαφορά. Η διάσημη γυμνάστρια εμφανίστηκε σε μεγάλο fashion event με μια κατακόκκινη δημιουργία που αγκάλιαζε το καλογυμνασμένο της σώμα και τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, την συνάντησε στο Grand Hyatt , όπου έγινε η επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Laskaris, που έχει ντύσει αρκετές φορές και την πρώτη Κυρία της Ελλάδας Μπέτυ Μπαζιάνα. Ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής παρουσίασε την τελευταία του collection και το «παρών» έδωσαν πολλά ονόματα της κοσμικής Αθήνας, ανάμεσα στα οποία και η Ελένη Πετρουλάκη.

Φυσικά η γνωστή γυμνάστρια που συνεχίζει κανονικά τα fitness προγράμματα της, διατηρεί και η ίδια αψεγάδιαστο το κορμί της, μετά και την απόκτηση των τεσσάρων κοριτσιών της και είναι στα καλύτερά της.

Ελένη Πετρουλάκη, Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Όσο για τα σχέδια της; Η Ελένη Πετρουλάκη παραμένει η fitness «γκουρού» και συνεχίζει να «τρέχει» δίνει οδηγίες γυμναστικής και ευεξίας, ενώ ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας με τον σύζυγό της Ίλια Ίβιτς και τα κορίτσια τους: Άννα – Μαρία, Θεοδώρα, Μίλα και Ιλιάνα.

Φωτογραφίες: NDP

READ more