Ελένη Πετρουλάκη: Χριστούγεννα για σκι στη Σερβία με τον σύζυγο της και τις κόρες τους!

Οικογενειακές γιορτές στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της θα περάσει και φέτος η Ελένη Πετρουλάκη. Η γνωστή γυμνάστρια και ο Ίλια Ίβιτς θα βρεθούν τα Χριστούγεννα με τις κόρες και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα στη Σερβία και θα απολαύσουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, με φόντο το χιονισμένο τοπίο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret των Παραπολιτικών, η Ελένη Πετρουλάκη και η οικογένειά της θα βρεθούν στη Σερβία και στο χιονοδρομικό κέντρο, Κοπαόνικ για τις γιορτές και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα στις αρχές Ιανουαρίου, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/BcVaF0PgZ39/?taken-by=elenipetroulaki

Το συγκεκριμένο χιονοδρομικό κέντρο είναι από τους αγαπημένους προορισμούς της Ελένης και του συζύγου της Ίλια Ίβιτς, ενώ και οι κόρες τους αγαπούν πολύ το σκι. Οι μικρές ακολούθησαν τα βήματα της διάσημης μαμάς τους -που είναι αυτοδίδακτη στο σκι- και έκαναν δειλά δειλά τις πρώτες προσπάθειες στο χειμερινό άθλημα, πάντα με την κατάλληλη καθοδήγηση.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και πέρσι, όλοι η οικογένεια γιόρτασε τα Χριστούγεννα στη Σερβία, με την Ελένη να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

https://www.instagram.com/p/BOmsyAGAyp1/?taken-by=elenipetroulaki

https://www.instagram.com/p/BOj_jC8Aj8w/?taken-by=elenipetroulaki

https://www.instagram.com/p/BOeuVqEgTJs/?taken-by=elenipetroulaki

Κράτα το

Read More

And More