Site icon TLIFE

Ελένη Ράντου για Γωγώ Μαστροκώστα: «Τελικά όταν φεύγει κανείς και έχει πάρει τόση αγάπη, φεύγει πλήρης»

Η Ελένη Ράντου αποχαιρέτησε τη Γωγώ Μαστροκώστα με ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες μόλις ώρες μετά την κηδεία της που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 27 Μαΐου στο Ελληνικό.

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook λίγα λόγια αφιερωμένα στη Γωγώ Μαστροκώστα, θέλοντας να την αποχαιρετήσει, τονίζοντας παράλληλα πως έφυγε πλήρης από την αγάπη που έλαβε από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Τελικά όταν φεύγει κανείς και έχει πάρει τόση αγάπη, τότε φεύγει πλήρης. Νομίζω δεν δίνει η ηλικία την πληρότητα στη ζωή αλλά η βαθιά αγάπη που έχει προλάβει να απολαύσεις. Καλό ταξίδι στη Γωγώ. Έφυγε τελικά πλήρης», έγραψε η Ελένη Ράντου στην ανάρτησή της.

 

Η Γωγώ Μαστροκώστα, που τα τελευταία χρόνια έδωσε μια μεγάλη και γενναία μάχη για τη ζωή της, έχοντας δίπλα της φύλακα-άγγελο τον Τραϊανό Δέλλα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Σήμερα, στο τελευταίο αντίο εμφανίστηκαν συντετριμμένοι ο Τραϊανός Δέλλας, η μητέρα της και η κόρη της, Βικτώρια, η οποία ήταν εκείνη που πρώτη έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου της.

Δίπλα στην οικογένεια της Γωγώς Μαστροκώστα βρέθηκαν πολλοί φίλοι της από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. (Δες εδώ αναλυτικά)

© 2026 tlife.gr