Ελένη Ράντου: Κομψή εμφάνιση λίγο πριν τη θεατρική της πρεμιέρα! [pics]

Το όνομά της είναι συνδεδεμένο με δεκάδες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες. Η Ελένη Ράντου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, αφού γνωρίζει καλά πως να χειρίζεται τον κάθε ρόλο που φτάνει στα χέρια της. Μπορεί το καλοκαίρι να υπήρχαν πολλές φήμες που ήθελαν το “Κωνσταντίνου και Ελένης” να επιστρέφει με νέες ιστορίες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όμως η Ελένη είχε άλλα σχέδια.

Αυτή τη σεζόν θα ανεβάσει στο θέατρο “Διάνα” ένα σύγχρονο έργο που ήθελε χρόνια να μοιραστεί με το κοινό. Ο λόγος για την θεατρική παράσταση “Τζασμίν” που κάνει πρεμιέρα στη 1η Νοέμβρη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του μοναδικού Σταμάτη Φασουλή. Οι πρωταγωνιστές κάνουν εντατικές πρόβες και ανυπομονούν να σαγηνεύσουν το κοινό με τις ερμηνείες τους.

Εκτός από την Ελένη Ράντου παίζουν Μάξιμος Μουμούρης, Παντελής Δεντάκης, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Κώστας Κορωναίος, Ορέστης Καρύδας και Δημήτρης Καπετανάκος. Το πρωί της Πέμπτης έγινε η συνέντευξη τύπου και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης.

Δες την κομψή εμφάνιση της Ελένης Ράντου αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές:

Σταμάτης Φασουλής, Ελένη Ράντου

Ελένη Ράντου

Ελένη Ράντου

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Μαγιού Τρικεριώτη, Ελένη Ράντου, Σταμάτης Φασουλής

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης “Τζασμίν”

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η υπόθεση αφορά σε μια πλούσια χρεοκοπημένη Νεοϋορκέζα, τη Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), η οποία μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή. Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζίντζερ (Γαλήνη Χατζηπασχάλη) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που  η αδερφή της ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη).

Η απέχθεια της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν  στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More