Ελένη Ράντου: Ξέσπασε σε δάκρυα στο φινάλε της πρεμιέρας της! Φωτογραφίες

Αδύνατο στάθηκε στην Ελένη Ράντου να συγκρατήσει τα δάκρυά της στο φινάλε της πρεμιέρας της παράστασης “Φιλουμένα” στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Άλκη Κούρκουλο. Η ηθοποιός βρέθηκε στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου όπου παρουσιάστηκε πρώτη φορά το εμβληματικό έργο του Εντουάρντο Ντε Φίλιππο με εκείνη στον ρόλο της Ιταλίδας Φιλουμένα Μαρτουράνο.

Την στιγμή της υπόκλισης η Ελένη Ράντου, φορτισμένη από τον πολύ συναισθηματικό αυτόν ρόλο και συγκινημένη από την παρουσία αγαπημένων φίλων και συναδέλφων της στην πλατεία του θεάτρου για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, ξέσπασε σε κλάματα.

Αυτά βέβαια μετατράπηκαν σε χαμόγελα χαράς όταν αργότερα δεχόταν τα συγχαρητήρια των επώνυμων θεατών της επίσημης πρεμιέρας στο καμαρίνι της.


Το δίδυμο των πρωταγωνιστών με τον σκηνοθέτη της παράστασης Σταμάτη Φασουλή.


Με την Λένα Αρώνη και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.


Ελένη Ράντου – Αντώνης Λουδάρος.

Το “παρών” δεν έδωσε αντίθετα με ό,τι συνηθίζει, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο σύζυγός της Ελένης Ράντου δεν στάθηκε δυνατό να βρεθεί στο πλευρό της στην πρεμιέρα της καθώς την ίδια ώρα βρισκόταν στην σκηνή ενός άλλου θεάτρου. Η μουσική παράσταση του “9:05” ήταν σε εξέλιξη εκείνη την ώρα στο θέατρο Διάνα.

Read More

And More